Deel dit:

Davenports Magic

Als goochelaar ben je nooit uitgeleerd. Daarnaast zijn er altijd veel verschillende attributen, waardoor je jouw repertoire gedurende jouw carrière uit kunt breiden. De aanschaf hiervan is niet altijd eenvoudig. Want hoe vind je de beste producten en welke goochelwinkels zijn nou echt goed in het leveren van jouw benodigdheden? Een van de illusiewinkels waar je alles kunt krijgen wat jouw hartje begeert, is Davenports Magic. Deze winkel gaat al heel wat jaren mee, waardoor je net als Robin Matrix aan de slag kunt gaan met jouw eigen goochelshow.

Altijd het beste advies bij al jouw aankopen

Davenports Magic bestaat al sinds 1898. Het is daarmee de oudste magiewinkel ter wereld, waar in de loop der jaren veel filialen bij zijn gekomen. Hoewel de basis ligt in Londen, kun je dus overal terecht voor de attributen die deze winkel te bieden heeft. Het maakt hierbij niet uit of je als beginnende goochelaar aan de slag gaat of al als professional jouw brood verdient met goocheltrucs, de winkel heeft alles. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je niet kunt vinden wat je zoekt. Iedere medewerker staat voor jou klaar om advies te geven en jouw vragen te beantwoorden door middel van kennis. Vraag desnoods ook om een demonstratie, zodat je ziet wat je met de attributen kunt bereiken.

Alle attributen voor jouw tafelact overzichtelijk bij elkaar    

Bij de goochelwinkel kun je onder andere terecht voor kaartspellen. Deze zorgen voor een persoonlijke act, waarbij de kaarten verdwijnen voor de ogen van de toeschouwers. Als je een tafelact uit moet gaan voeren, kunnen deze goed van pas komen. Je wilt immers dat op ieder evenement de gasten op hun gemak worden gesteld en urenlang gespreksstof kunnen hebben dankzij jouw trucs. Vergeet daarom ook niet om de geld magie uit te voeren. Laat het geld verdwijnen en weer verschijnen, waarbij je de toeschouwer afleidt zodat deze niet ziet hoe je jouw truc uitvoert. Uiteindelijk zullen mensen zich verwonderen over jouw kunsten, zonder dat hier zware attributen aan te pas kunnen komen. Je moet je immers vrij kunnen bewegen en daarbij niet veel ruimte in moeten nemen aan de tafels waar de bezoekers staan te genieten van hun drankje.

Lees de gedachten en leer uit verschillende boeken  

In plaats van te werken met veel verschillende attributen, kun je ook werken met mentalisme. Hiervoor zijn niet altijd attributen benodigd, maar gebeurt voornamelijk met het aflezen van degene die tegenover jou staat. Hiervoor heb je wel de juiste handvatten nodig. Je moet immers weten waar je op moet letten, welke handelingen je uit moet voeren en hoe je iemand kan manipuleren. Hiervoor zijn ook verschillende boeken te verkrijgen. Deze boeken geven meer inzicht in de verschillende goocheltrucs, waardoor je jezelf nog meer handigheden aan kunt leren. Zo kun je vanaf beginner tot en met professional doorleren, waarbij je gelijk te weten komt hoe je de verschillende attributen moet gaan gebruiken.

Maak jouw eigen begroting op   

Welke benodigdheden je ook nodig heeft Davenports Magic heeft het allemaal. Zo kun je net als Robin Matrix aan de slag om van goochelen jouw beroep te maken, waardoor jouw hobby jouw verdiensten gaan worden. Je kunt daarom het beste direct bekijken hoeveel het jou gaat kosten om de verschillende attributen aan te schaffen, zodat je de prijsopgave op je gemak kunt gaan bekijken. Hierdoor heb je een goed beeld van jouw investering en kun je de producten aanschaffen. Deze heb je dan razendsnel in huis, waarbij alles op maat gemaakt wordt en je zelfs aan de hand van verschillende thema’s kunt gaan werken. Zo kun je ook aan de slag gaan als professionele goochelaar, waarbij je wellicht net als Robin Matrix bij verschillende televisieprogramma’s aan de slag kunt gaan om toeschouwers te verbazen.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak
Ervaar de magie bij Select Magic
Theory11.com levert schitterende speelkaarten
Duik in de wereld van de illusie op Tabascomagic.com
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>