Deel dit:

25 jarig huwelijk, wat te doen?

Vaak nodigt een bruidspaar die hun 25 jaar huwelijk vieren familie uit, daarnaast worden lekkere hapjes en drankjes verzorgt en meestal wordt er een zaal geregeld. Als u uw huwelijk viert kunt u uw kinderen, kleinkinderen en familie iets bijzonders aanbieden, misschien heeft u er wel eens eerder aan gedacht om entertainment in te huren tijdens uw 25 jaar huwelijk? Entertainment tijdens uw huwelijk kan een aanvulling zijn tijdens deze bijzondere dag! Mits u natuurlijk een goed iemand inhuurt die zijn vak verstaat.

Goochelaar Robin Matrix heeft al honderden keren opgetreden voor echtparen die 25 jaar getrouwd zijn geweest en vermaakte hun dierbar25-jaar-huwelijk
en op een unieke manier. Goochelaar Robin Matrix zorgt voor tafelentertainment zodat uw gasten zich niet zo snel zullen vervelen, u kunt uw aandacht goed verdelen en Goochelaar Robin helpt u daar bij. Goochelaar Robin Matrix is ervaren en kan uw 25 jaar huwelijksfeest opfleuren met zijn leuke goocheltrucs die voor zowel jong als oud geschikt zijn.

Uw 25 jarig huwelijk uniek maken met Robin?

Als u 25 jaar huwelijk op de planning heeft staan en overweegt een goochelaar in te huren dan wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent en wilt u kosten weten. De gage van Robin zijn afhankelijk hoe lang u Robin wilt laten optreden tijdens uw 25 jaar huwelijk. U kunt Robin tijdens de receptie inhuren. Robin komt zoalang u dit wenst en het beste bij uw gasten past een uur, twee uur, drie uur of langer in overleg zijn allemaal mogelijk tijdens uw 25 jarig huwelijk. Neemt u alstublieft vrijblijvend contact op en zie wat goochelaar Robin Matrix voor uw 25 jarige huwelijk zou kunnen betekenen!

Cadeau voor iemand die bijna 25 jaar huwelijk viert?

Als een echtpaar 25 jaar gelukkig getrouwd is, dan is dit reden genoeg om dit 25 jaar huwelijk te vieren en u wilt misschien wel een bijzonder cadeau geven op deze dag. Maar wat geef je aan iemand die 25 jaar huwelijk achter de rug heeft? Bloemen zijn cliché en raden wij u af, een jubileum verdiend een leuk en uniek cadea. U kunt denken aan bijvoorbeeld een groter cadeau zoals een vakantie, weekendje weg of een envelop zodat ze zelf kunnen bepalen wat ze gaan doen. Uiteraard geldt dit voor naaste familie.

U kunt ook overwegen om een professionele goochelaar cadeau te doen! Een goochelaar cadeau doen? Goochelaar Robin Matrix wordt vaak als cadeau weggeven, iets wat jaren lang in het geheugen gegrift blijft van het bruidspaar en de gasten, dit komt omdat dit zo uniek is en niet dagelijks weggegeven wordt als cadeau. Goochelaar Robin Matrix verzorgt wereldklasse entertainment tijdens een 25 jaar huwelijk en kan het 25 jarige echtpaar op een leuke en sympathieke manier in het zonnetje zetten!

Wat kost een goochelaar voor uw jubileum?

Als u 25 jaar getrouwd bent en overweegt een goochelaar in te huren dan wilt u natuurlijk eerst de kosten weten. De kosten zijn afhankelijk van hoelang u Goochelaar Robin Matrix inhuurt als u 25 jaar getrouwd bent. U kunt Robin tijdens de feestavond inhuren voor een uur, twee uur, drie uur of langer in overleg. Neemt u alstublieft vrijblijvend contact op en zie wat Robin voor uw 25 jarige bruiloft kan betekenen!
Robin Matrix namelijk de ideale tafelgoochelaar die uw gasten vermaakt van dichtbij.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Een Onvergetelijke Bruiloft met Goochelaar Robin Matrix
Huwelijksreceptie organiseren?
40 jarig huwelijk in het vooruitzicht?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>