Deel dit:

Bedrijfsuitje entertainment?

Entertainment is zeer belangrijk voor een succesvol evenement. Uw bedrijfsuitje, bruiloft of borrel is zonder het juiste entertainment niet bijzonder, wat natuurlijk wel de bedoeling is! Entertainment werkt het beste wanneer dit op één moment naar voren komt; er moet natuurlijk ook tijd zijn voor de sociale aangelegenheden. Een goochelaar is de ideale act om uw mate van entertainment naar een hoog niveau te brengen. Bedrijfuitje goochelaars hebben namelijk verschillende manieren – en dus ook verschillende soorten acts – om uw gasten te entertainen.

 

Tafelgoochelen tijdens bedrijfsuitje

Een voorbeeld van zo’n act waarmee een goochelaar mensen kan vermaken tijdens een bedrijfsuitje is het tafelgoochelen. Bij tafelgoochelen gaat de goochelaar al ‘goochelend’ de verschillende tafels af. Het entertainment speelt zich dus van heel dichtbij af, vandaar dat tafelgoochelen ook wel eens ‘close-upgoochelen’ wordt genoemd. De goochelaar zal bij het tafelgoochelen veel interactie met het publiek hebben, dit is dan ook de kracht van deze act. Tafelgoochelen is ideaal wanneer u uw gasten even wilt laten ontspannen, of als het ijs gebroken moet worden.

Kindergoochelen

Bij een groot evenement zijn soms een hoop kinderen aanwezig. Op bijvoorbeeld een bruiloft kan het voor deze kinderen erg saai worden om zo lang braaf te moeten zijn, terwijl hun ouders met elkaar praten en nog meer praten. Voor deze kinderen is het leuk als ze een act krijgen waarmee ze vermaakt kunnen worden. Speciaal voor kinderen hebben goochelaars het kindergoochelen geïntroduceerd. Bij deze act zijn de enge trucs weggelaten, en de goochelaar zal nog meer acteren dan normaal. Kindergoochelen is altijd een groot succes, omdat kinderen zeer enthousiast mee kunnen denken en doen.

Workshop goochelen

De laatste manier om uw gasten met behulp van een goochelaar te entertainen is deze een workshop goochelen te laten volgen. Iedereen wil wel eens weten hoe beroemde trucs nou werken, of ze willen zelf wel eens iemand voor de mal houden! De trucs die door de goochelaar geleerd worden zijn niet al te ingewikkeld, waardoor iedereen met plezier mee kan doen. Een workshop goochelen is als teambuilding activiteit zeer toepasselijk.

De goochelaar Robin Matrix

Robin Matrix is een zeer bekende Nederlandse Goochelaar. Hij heeft diverse prijzen gewonnen en is in 2006 zelfs tot beste goochelaar van Nederland benoemd. Hij is gespecialiseerd in elk van de bovenstaande manieren om uw gasten als goochelaar te entertainen. Robin Matrix werkt door heel Nederland en rekent geen reiskosten naar een bedrijfsuitje! In totaal heeft Robin Matrix met 160 optredens per jaar al meer dan 1500 optredens achter te rug, hij heeft dus veel ervaring en plezier in zijn werk. Of u nou een goochelaar zoekt voor een centrale act, het tafelgoochelen, om de kinderen te entertainen of voor een workshop, bij Robin Matrix bent u aan het juiste adres.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Zo maak je van je kerstdiner een echte topavond
Een kerstbrunch organiseren? Zo pak je het aan
Een kerstborrel voorbereiden, hoe doe je dat?
Een feilloos georganiseerde Burendag
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>