Deel DIt

Diner entertainment nodig?

 

Geschikt diner entertainment nodig voor jouw georganiseerde diner? Ben je druk met de voorbereidingen bezig, maar heb je nog geen diner entertainment geregeld? Stop dan met zoeken, want Robin Matrix is de diner entertainment die je diner een magisch tintje kan geven.

Een diner organiseren is natuurlijk niet zomaar iets. Er moet natuurlijk erg veel geregeld worden. Uitnodigingen, locatie, menu samenstellen, personeel inhuren etc. Je hebt dus erg veel aan je hoofd en waar je het laatste je zorgen om wilt maken is het diner entertainment.

Je zult er misschien nog helemaal niet aan gedacht hebben, maar diner entertainment kan je diner zeker verrijken. Bij elk diner komen er soms ‘dode momenten’. Dit zijn de momenten wanneer mensen even uitgepraat zijn of een beetje ingekakt raken. Diner entertainment kan er dan voor zorgen dat de gasten van jouw diner vermaakt worden en met een glimlach naar huis gaan.

Wat voor diner entertainment kan goochelaar Robin mij bieden?

Diner entertainment is natuurlijk in allerlei vormen te vinden, maar welk diner entertainment past nu het beste bij jouw diner. Je wilt natuurlijk geen jongleur met vliegende fakkels.

Voor diner entertainment kun je dan ook over het algemeen voor intiem en rustig diner entertainment kiezen. Dan is tafelgoochelen het perfecte diner entertainment. Tafelgoochelen is eigenlijk een goochelaar die langs de tafel gaat en de gasten individueel of in kleine groepjes vermaakt.

Robin Matrix is een begaafd tafelgoochelaar en goochelt al vanaf zijn achtste. Vanaf dat moment wist Robin dat het zijn passie zou worden. En dat heeft er voor gezorgd dat één van Nederlands beste goochelaars is van zijn generatie.

Zo heeft Robin Matrix al meerdere prijzen gewonnen in zijn jonge generatie. Robin Matrix heeft in 2006 de prijs voor Beste Algemene Goochelaar van Nederland gewonnen en in 2007 de Fred Kaps award voor de beste goochelaar van Nederland.

Vanaf dat moment is Robin Matrix is vaak op televisie te zien. Zo komt Robin vaak voor in reclamespots van de Duyvis en Vodafone, maar hij heeft ook zijn opwachting in nationale en internationale tv-programma’s gemaakt.

Laat Robin Matrix jouw diner entertainment zijn

Robin Matrix is een jonge en frisse goochelaar die al meer dan 1500 optredens heeft verzorgd. Zo heeft hij voor bedrijven als IKEA en ING gewerkt.

Robin Matrix is een jonge en getalenteerde goochelaar die al vanaf zijn achtste goochelt. Zijn passie voor het goochelaar heeft hem uiteindelijk een grote status als goochelaar in Nederland als in het buitenland bezorgt.

Zo heeft Robin Matrix nationaal als internationaal prijzen gewonnen met zijn goochelkunsten. Prijzen zoals de Fred Kaps Award voor beste Goochelaar in Nederland staan allemaal in zijn prijzenkast te pronken. Daarnaast wordt Robin regelmatig voor reclamespots en nationale en internationale tv-programma’s gevraagd.

Dus ben je nieuwsgierig geworden naar wat Robin voor jouw kerstbrunch kan betekenen? Dan doe je er goed aan om contact met Robin te zoeken. Wanneer je Robin inhuurt als entertainment voor je kerstbrunch, dan ben je verzekerd van top entertainment. Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Vraag nu snel vrijblijvend een offerte aan!

instaup apk gbwhatsapp apk

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>