Deel DIt

Een goochelaar inhuren, hoe werkt dat?

U heeft besloten om een goochelaar in te huren voor uw feest, jubileum, opening, personeelsbijeenkomst, verjaardag, event, beurs en zo zijn er talloze andere gelegenheden te bedenken.

Online een goochelaar vinden en huren?

Internet is daarvoor tegenwoordig de beste plek voor om een professionele goochelaar te vinden. Via google zoekt u op het woord goochelaar en komt ze daar zeker tegen. Internet, marktplaats, diverse forums.

Een goochelaar inhuren, help ik ontvang een overeenkomst?

Kiest u voor een professionele goochelaar, dan stemt u alle informatie af met de goochelaar zelf of persoon die de zaken behartigt van deze artiest (dat kan een management zijn, deze schakelt de goochelaar in omdat hij zichzelf wil focussen op zijn creatieve bezigheden en zich niet bezig wil houden met de administratieve bijkomende zaken). Zodra alle informatie qua locatie, tijden, input van het event bekend zijn, zal de goochelaar of zijn management een overeenkomst voor u opstellen, waarin alle gemaakte afspraken bevestigd worden, om op de geplande datum niet voor vreemde verrassingen komen te staan. Als u akkoord bent met de afspraken op de overeenkomst, dan ondertekend u de overeenkomst en stuurt deze terug naar de goochelaar/het management.

Professionele goochelaars werken met een overeenkomst!

Uiteindelijk komt een overeenkomst ten goede voor beide partijen, ookal klinkt dit in eerste instantie een beetje eng. Zo weet u als inhurende partij dat u verzekert bent dat deze afspraak rechtsgeldig is en u zich kunt beroepen op eventuele mislopende zaken. De goochelaar (of het management) bevestigt met deze overeenkomst de gemaakte afspraken gegarandeerd na te komen.

Wat ben u van plan in te huren?

 

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>