Deel dit:

Bedrijfspand openen; hoe doe je dat feestelijk?

Of je nu voor het eerst een bedrijfje opstart of al een ervaren ondernemer bent; de opening van een bedrijfspand is altijd een bijzondere gebeurtenis.
Na een vaak drukke en stressvolle tijd die in teken stond van de voorbereiding, is dit immers het echte begin van een nieuwe periode. Een periode vol kansen en mogelijkheden, die nu nog verwachtingsvol voor je ligt. Het is dan ook logisch dat je dit heugelijke moment wilt vieren. Om van de opening van je bedrijfspand een waar succes te maken en alles probleemloos te laten verlopen, bieden wij je hier enkele tips en adviezen die je verder kunnen helpen.

Uitnodigingen versturen dat u gaat verhuizen.

Waar je bij andere feestjes vaak op zoek moet gaan naar een geschikte locatie, is dat bij de opening van je bedrijfspand doorgaans niet nodig. Je viert het simpelweg in het nieuwe pand; de enige juiste locatie. Wie je uitnodigt kan wel een lastige vraag zijn. Probeer naast persoonsleden, de familie en vrienden van personeelsleden en je eigen familie en vrienden ook buitenstaanders te bereiken. Je wilt namelijk gelijk je naamsbekendheid vergroten en veel mensen op je spectaculaire opening dragen daar zeker aan bij. Dit kun je doen door alle rechtstreekse genodigden aan te sporen om ook andere mensen mee te nemen, maar je zou ook reclame in de vorm van posters of een radiospotje kunnen maken. Hierdoor kan het overigens wel zo druk worden dat er een ruimte gebrek is binnen in het pand; zorg er dus voor dat er ook buiten wat gebeurt en ook daar genoeg staan –of zitplaatsen zijn.

Een beroemdheid inhuren voor de opening?

Je wilt dus veel mensen trekken, maar vooral de onbekenden zullen niet zomaar komen. Er moet wel iets te zien zijn, iets gaan gebeuren. Als je het budget ervoor hebt, kan het dan ook zeker lonen om een beroemd persoon – bijvoorbeeld een zanger of een cabaretier, het liefst iemand die iets nuttigs en leuks over jouw bedrijf kan zeggen – uit te nodigen om een kort woordje te doen en samen met jou de officiële opening te verrichten. Beroemdheden lokken namelijk tal van mensen.

Een Knallend begin is belangrijk.

Maar een beroemdheid als ambassadeur is nog niet genoeg. Een opening valt of staat met de show die ermee gepaard gaat. Schuw de special-effects niet; muziek bij de opening, kapot knallende ballonen en confetti doen het vaak goed. Ook rookmachines en lasers, eventueel met een dansgroep, kunnen de basis van een originele en spectaculaire opening zijn. Als de opening dan daadwerkelijk heeft plaatsgevonden en de genodigden naar binnen gaan, zullen ze je personeel tegenkomen. Instrueer hen goed dat ze vandaag op hun vriendelijkst en beleefdst moeten zijn. Een eerste indruk wis namelijk niet gauw weer uit.

Bedrijfspand open en daarvoor entertainment inhuren?

Je wilt natuurlijk niet dat een groot deel van de gasten gelijk na de officiële opening weer naar huis gaan; ze moet echt iets meegemaakt hebben, een dagje/avondje weg zien geweest, iets hebben gedaan waarover ze praten. Daarom zal je voor wat amusement moet zorgen. Dit kan bijvoorbeeld door een professionele performer in te huren, zoals een goochelaar. Op deze website vind je meerdere gerenommeerde goochelaars die je in kunt huren om van de opening van jouw bedrijf iets spraakmakends te maken!

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Zo maak je van je kerstdiner een echte topavond
Een kerstbrunch organiseren? Zo pak je het aan
Een kerstborrel voorbereiden, hoe doe je dat?
Een feilloos georganiseerde Burendag
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>