Deel dit:

Een onvergetelijke verjaardag voor een man

Een onvergetelijke verjaardag voor een man is niet altijd eenvoudig. Want hoe ga je het vieren voor vrienden zonder dat het alleen een avond bankhangen wordt? Of wat geef je iemand überhaupt voor zijn verjaardag? Een goochelaar kan dan een goede oplossing zijn. Niet alleen kun je hier jouw eigen verjaardagsfeest onderscheidend mee maken ten opzichte van de verjaardagen van vrienden, ook is het een verjaardagscadeau dat niemand verwacht. Want wie heeft nou ooit een goochelaarsact gekregen als cadeau? Robin Matrix schiet jou in alle gevallen te hulp.

Ook als cadeau voor een verjaardag van een man

Met Robin Matrix ben je altijd verzekerd van een goede verjaardag voor een man. De professionele goochelaar kan namelijk veel verschillende trucs uitvoeren, waarmee al menig harten zijn gestolen. Hierdoor is er ook altijd wel een verrassingselement voor jouw vrienden te bedenken. Van persoonlijke trucs tot aan grote zweeftrucs. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij op deze dag. Daarbij kun je ook uit verschillende varianten kiezen, waardoor je altijd een dagvulling hebt die bij de situatie past.

Huur een professionele zakkenroller in

Denk daarbij bijvoorbeeld aan Robin Matrix als zakkenroller op jouw verjaardag als man. Hij mengt zich zonder moeite tussen jouw vrienden, waarna portemonnees, horloges en andere materialen moeiteloos onteigend worden. Je zult niet eens merken dat de spullen weg zijn, totdat de goochelaar voor jouw neus staat met een wel heel bekend horloge of de bekende portemonnee. In tegenstelling tot een zakkenroller op straat krijgen jouw vrienden uiteraard wel al hun eigendommen terug. Jouw verjaardag wordt hierdoor een unieke belevenis voor iedere gast en jouw vrienden en familie praten nog lang na over de trucs die de goochelaar heeft uitgevoerd om de spullen te onteigenen.

Als tafelgoochelaar de gasten verwonderen

Wil je liever een goochelaar die zich makkelijk tussen de gasten mengt en daarbij verschillende trucs laat zien? Ook dan ben je aan het juiste adres. Je kunt namelijk voor jouw verjaardag als man een tafelgoochelaar inhuren, waarvoor geen extra ruimte vereist is. Aan de statafels waar jouw gasten zich gedurende het feest bevinden kunnen voor zolang als jij de goochelaar inhuurt de meest verbazingwekkende en persoonlijkste trucs uitgevoerd worden. Dit kan aan de hand van een kaartspel, maar ook eigendommen van jouw gasten. Het persoonlijke tintje zorgt er juist voor dat iedere truc voor uren gespreksstof kan zorgen en het is het geld daarom meer dan waard.

Met een podium nog meer mogelijkheden

Als je jouw verjaardag als man in een zaal viert en er kan gebruik worden gemaakt van een podium, dan is er ook nog de mogelijkheid om voor een podiumact te kiezen. Hierbij worden grotere trucs uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld een zwevende tafel. De sfeer is hierbij wel net iets anders dan bij de andere mogelijkheden, doordat jouw gasten dan naar de show kijken. Ook geeft het iets meer regelwerk, omdat de spullen van tevoren opgezet moeten worden. Zorg er daarom altijd voor dat je de zaal langer af kan huren, zodat de goochelaar de materialen niet tijdens het feest allemaal klaar hoeft te zetten. Is dit niet mogelijk? Kijk dan goed hoe je alles op de dag in kunt gaan plannen.

De reiskosten erbij inbegrepen

De kosten voor een goochelaar zijn afhankelijk van de tijd die jij nodig denkt te hebben. Een goochelaar voor een uur inhuren zal daarom ook een andere prijs omvatten dan wanneer je deze voor de gehele avond of dag inhuurt. Het budget van jouw verjaardag als man is daarom ook belangrijk. Wanneer je echter Robin Matrix inhuurt, ben je verzekerd van een vaste prijs per uur, waarbij de reiskosten al inbegrepen zitten in de kosten. Hierdoor ga je nooit meer uitgeven dan nodig en kun je de professionele goochelaar overal in Nederland inhuren zonder dat je hier een veel te groot budget voor nodig hebt. Door een offerte aan te vragen weet je gelijk waar je aan toe bent en kun je de verdere afspraken gaan maken.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Kloon Een onvergetelijke verjaardag voor een man
Verjaardagsfeest organiseren
Binnenkort een verjaardagsfeestje?
Party’s organiseren
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>