Deel DIt

Event

[fusion_text]

[/fusion_text][fullwidth backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”top left” backgroundattachment=”fixed” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”#e5e4e4″ borderstyle=”” paddingtop=”-30px” paddingbottom=”0px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][two_third last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]

Event goochelaar

Bij het organiseren van een event is entertainment van groot belang. Het voorziet de gasten van vermaak en zorgt ervoor dat het event als bijzonder wordt ervaren. De gasten worden op spectaculaire wijze betrokken bij het event en zullen er goede herinneringen aan overhouden.

Een goochelaar kan met verschillende shows entertainment bieden voor een groot publiek. Vooral de centrale act is zeer geschikt voor entertainment van een groot publiek.

De centrale act

De centrale act is de grootste act van de goochelaar. In deze act voert hij zijn grootste trucs ten tonele. Hij zet met veel gevoel voor show en timing een geweldige show neer. Vaak doet hij dit met behulp van licht- en geluidseffecten. Personen kunnen direct bij de show worden betrokken, waardoor zij in het middelpunt van de aandacht komen te staan. De goochelaar kan hen op magische wijze laten verschijnen en hen zo aan het publiek presenteren. Ook kan de goochelaar het motto en het logo van een bedrijf in zijn show verwerken, of een door u gekozen thema gebruiken. Voor een centrale act moet wel aan een aantal voorwaarden voldaan worden. Zo moet de locatie waar de show gepland is brandveilig zijn. Ook moet de ruimte voor bepaalde trucs aan bepaalde afmetingen voldoen. De goochelaar of één van zijn assistenten komt persoonlijk met u de geplande locatie controleren. Vervolgens zal hij met u bespreken wat wel en niet mogelijk is om een zo leuk mogelijke show te geven.

Tafelgoochelen

Een andere manier van goochelentertainment is het tafelgoochelen voor elk event. De goochelaar gaat de verschillende tafels langs, en maakt een praatje met de gasten. Vervolgens voert hij een aantal trucs uit. Meestal doet de goochelaar dit met de gasten, en maakt hij de show zo zeer interactief. Dit komt de sfeer ten goede. Doordat de gasten tijdens en na de show iets hebben om over te praten komt het gesprek sneller op gang. Door de open en ontspannen instelling van het tafelgoochelen raken de gasten sneller op hun gemak. Het tafelgoochelen vereist weinig voorbereiding, maar het effect van de gezellige show is direct merkbaar.

Het tafelgoochelen is erg goed te combineren met een centrale act. De centrale act kan als spectaculaire opening worden gebruikt tijdens een event, waarna de goochelaar bij de mensen langsgaat. Het kan ook andersom, waarbij de gasten met het tafelgoochelen enthousiast worden gemaakt voor de spectaculaire centrale act.

Kindershow

Als er op het evenement entertainment voor kinderen moet zijn, dan is een goochelaar daar ook goed voor geschikt. In een speciale kindershow worden enge en spannende trucs niet uitgevoerd, zodat ook kleine kinderen van de magische show kunnen genieten. Door in een interactieve show leuk met de kinderen samen te werken blijven de kinderen geboeid en houden ze er geweldige herinneringen aan over.

Goochelaar Robin Matrix voor elk event!

Robin Matrix is één van de beste goochelaars van Nederland. Hij heeft al meer dan 1600 shows achter de rug en is daarmee ook zeer ervaren. Robin Matrix is werkzaam in Nederland en daarbuiten, en werkte al voor vele bedrijven (groot en klein) en op feesten en events van particulieren. Hij is zeer bedreven in alle bovengenoemde vormen van entertainment. Voor entertainment tijdens uw event is Robin Matrix de juiste keuze![/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][modal name=”offerte” title=”Contact formulier” size=”” background=”#ffffff” border_color=”#333333″ show_footer=”no” class=”” id=”2″][/modal][fusion_text][shareaholic app=”share_buttons” id=”7758772″][/fusion_text][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][fusion_text][modal_text_link name=”borrel-organiseren”][imageframe lightbox=”” style_type=”” bordercolor=”” bordersize=”” stylecolor=”” align=”” animation_type=”fade” animation_direction=”up” animation_speed=”1″ class=”” id=””]event goochelaar robin[/imageframe][/modal_text_link][/fusion_text][modal name=”borrel-organiseren” title=”Robin Matrix promotie video” size=”large” background=”#ffffff” border_color=”#333333″ show_footer=”no” class=”” id=””][youtube id=”_aVMHMQmejg” width=”900″ height=”600″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

[button link=”/contact” color=”custom” size=”xlarge” type=”flat” shape=”round” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”transparent” gradient_hover_colors=”rgba(255, 255, 255, 0.15)” accent_color=”rgba(0,0,0,.5)” accent_hover_color=”#333333″ bevel_color=”” border_width=”2px” shadow=”no” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”shake” animation_direction=”up” animation_speed=”0.5″ class=”” id=””]Offerte aanvragen[/button][/modal][separator style_type=”none” top_margin=”50″ bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][accordian class=”” id=””][toggle title=”Goochelaar tijdens een event?” open=”no”]Deze act is breed inzetbaar. Op elk feest waar de gasten open staan om plezier te hebben, laat Robin Matrix graag zijn interactieve trucs zien. De gasten zullen blij verrast zijn van Robin’s komst aan hun tafel of gesprekskring.[/toggle][toggle title=”Tijdsduur event goochelen?” open=”no”]De tijdsduur waarover Robin deze act kan uitvoeren, is afhankelijk van het programma en de lengte uw borrel. Graag overleggen we met u van tevoren welke tijdsduur in onze optiek de grootste impact zal achterlaten op uw gasten.[/toggle][toggle title=”Voor wie is event goochelen?” open=”no”]Tafelgoochelen is erg persoonlijk. Met kleine trucs verbaast Robin uw gasten. Zijn uw gasten jong of oud? Robin heeft de ervaring om in te spelen op eigenlijk elke situatie.[/toggle][toggle title=”De kosten van een event goochelaar?” open=”no”]Robin Matrix werkt conform een prijslijst. Wanneer u vrijblijvend een offerteaanvraag doet (via de contactpagina), dan wordt alle informatie u zo snel mogelijk toegestuurd.[/toggle][/accordian][separator style_type=”none” top_margin=”50″ bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][button link=”” color=”custom” size=”xlarge” type=”flat” shape=”round” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”transparent|” gradient_hover_colors=”rgba(255, 255, 255, 0.15)|” accent_color=”rgba(0,0,0,.5)” accent_hover_color=”#333333″ bevel_color=”” border_width=”2px” shadow=”yes” icon=”fa-file-text-o” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”offerte” animation_type=”bounce” animation_direction=”up” animation_speed=”1″ alignment=”center” class=”” id=”1″]Offerte aanvragen[/button][separator style_type=”none” top_margin=”50″ bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][fusion_text]

Reviews van event goochelaar:

[show-testimonials alias=’landingspagina’]

[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][/one_third][/fullwidth][fusion_text]

[/fusion_text]

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>