Deel dit:

Familiefeest organiseren

De kans bestaat dat u jaarlijks een familiedag heeft. Het is altijd leuk om alle familieleden te zien die u normaal niet zo vaak ziet. Meestal komen er veel mensen op een familiedag. Als u dit jaar bent uitgeloot om de familiedag te organiseren, zult u uzelf misschien wel even op het hoofd krabben. Hoe moet ik dit organiseren? Lees hier meer over het organiseren van een familiedag.

De locatie

Als eerste is het heel belangrijk dat u een goede locatie kiest. Wanneer er altijd een vaste locatie is voor uw familiedag is dit eenvoudig. Wanneer dit niet zo is kunt u het best op zoek gaan naar een grote zaal waar ook direct eten of drinken beschikbaar is. Dit bespaart geld op de catering. Informeer altijd ruim van tevoren, anders is de locatie al bezet!

De catering

Hierna zult u na moeten denken over de catering. Hopelijk heeft u een locatie uitgekozen waar er directe eet- en drinkgelegenheden zijn. U kunt dan met de eigenaren van de locatie overleggen over het eten en drinken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat mensen onbeperkt drankjes kunnen halen en dat er één gerecht voor iedereen komt. Bitterballen of andere snacks doen het ook altijd goed.

Uitnodigingen

Iedereen moet natuurlijk weten wanneer de familiedag is! Het is belangrijk dat u snel een lijst hebt met de mensen die op de familiedag komen. Zorg voor een mooie uitnodiging waar alle informatie in staat. Er mogen geen misverstanden ontstaan! Stuur ook de uitnodiging op tijd rond, zodat mensen waarschijnlijk nog geen plannen hebben op de betreffende dag.

Huur een goochelaar in voor je familiefeest!

Wellicht denkt u niet direct aan een goochelaar wanneer u denkt over een act op uw familiedag. Een goochelaar is echter prima geschikt hiervoor! Hij kan zowel een centrale act geven als langs tafels gaan om daar zijn goochelkunsten te vertonen. Goochelaars hebben zeer veel interactie met het publiek, waardoor ze direct een leuke sfeer creëren op uw familiedag. Het is waarschijnlijk dat er veel kinderen op uw familiedag komen. Ook voor kinderen is een goochelaar ontzettend leuk, omdat de goochelaar goed met kinderen om kan gaan. Een goede goochelaar voor uw familiedag is de bekende Robin Matrix. Hij heeft de afgelopen jaren veel prijzen gewonnen en treedt ook op in het buitenland, zelfs in Japan! Robin Matrix geeft ongeveer 150 shows per jaar en kan ook door u geboekt worden! Robin Matrix is een zeer sympathieke goochelaar die goed met mensen en kinderen om kan gaan. Omdat hij tevens zo’n goede goochelaar is, is hij één van de beste keuzes voor uw familiedag!

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Zo maak je van je kerstdiner een echte topavond
Een kerstbrunch organiseren? Zo pak je het aan
Een kerstborrel voorbereiden, hoe doe je dat?
Een feilloos georganiseerde Burendag
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>