Deel DIt

Hoelang kun je een goochelaar inhuren?

De meeste goochelaar werken per uur. De tijdsduur voor een optreden van een goochelaar is helemaal afhankelijk van wat u als opdrachtgever zou willen. Als u een bedrijfsfeest heeft van 5 uur lang en u bent met 1000 personen dan kan een tafelgoochelaar deze 5 uur heel goed vullen en veel van uw gasten entertainen met zijn magic.

Maar heeft u een diner met 15 personen dan is 30 minuten a 1 uur lang zat, omdat er anders een overkill aan magic is, de gasten het na een tijdje misschien niet meer zo leuk vinden en de goochelaar zijn repertoire op den duur “op is”.

Het beste is te overleggen met de professional

Dus afhankelijk van uw wensen is de suggestie om samen met de goochelaar te kijken wat voor tijdspanne het meest effectief is bij het feest / evenement.

Voor beurzen wordt meestal in dagdelen gewerkt en daarbij gekeken wat de piekmomenten op zo een beursdag zijn. Tijdens festivals die overdag en ’s avonds plaatsvinden kunnen goochelaars soms wel 8 uur lang entertainen. Ook is een tijdspanne natuurlijk afhankelijk van een beschikbaar budget waarbinnen de gage van een goochelaar valt.

Podiumshows van een goochelaar zijn meestal zo 20 a 25 minuten, dit heeft met de spanningsboog van volwassen mensen te maken, terwijl een kindershow 50 a 60 minuten kan zijn omdat kinderen de focus niet alleen op de goocheltrucs leggen maar om heel het plaatjes dat voor zich afspeelt.

Kortom, de tijdspanne voor een optreden van een goochelaar is afhankelijk van verschillende factoren die samen met de goochelaar bespreekbaar zijn.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>