Deel DIt

Goochelaar Almere

Goochelaar Almere laten optreden? Een goochelaar kan zijn of haar publiek op verschillende manieren entertainen. Het grootste onderscheid wordt gemaakt in de mate van entertainment: dit kan groot- of kleinschalig zijn. De kleinschalige vormen van het entertainment van een goochelaar zijn voor uw podium in Almere niet van toepassing. Denk hierbij aan een goochelcursus of het tafelgoochelen. Dit soort optredens zijn voor een kleine groep mensen, terwijl voor uw podium waarschijnlijk behoorlijk wat mensen zullen staan. Waar uw podium in Almere wel geschikt voor is, is het grootschalige entertainment. Dit zijn over het algemeen shows voor volwassenen en soms ook kinderen. Zulke shows kunnen overal opgevoerd worden, op de voorwaarde dat er een podium is. Uw ruimte in Almere is dus ideaal! De goochelaar zal meestal veel spullen meenemen, zoals attributen en soms ook eigen verlichting en geluidsboxen. Het is dus belangrijk dat u ook rekening houdt met eventuele berging voor deze spullen. Ook moet uw ruimte voldoen aan bepaalde veiligheidseisen (brandveiligheid bijvoorbeeld).

goochelaar-doelgroep-1-1

 

Waaruit zal de goochelshow bestaan?

De goochelaar zal voor uw goochelshow in Almere beslissen wat er op het podium gebeurt. Meestal doet hij of zij dit met een team, waarmee eerder een succesvolle act is opgezet. Afhankelijk van uw eisen en de mogelijkheden, wordt de show opgevoerd. Er zijn een hoop voorwaarden voor uw ruimte. Voor de show moet het plafond bijvoorbeeld een bepaalde hoogte hebben, of de ruimte een bepaalde breedte of lengte. Daarbij moet er veel gedaan worden aan brandveiligheid. U zal waarschijnlijk van tevoren al een bezoek van de goochelaar (of een assistent) krijgen, die deze informatie na zal lopen.

Aangezien de goochelaar en zijn assistentes meestal een groot repertoire hebben opgebouwd, zeker wanneer u gebruik maakt van een bekende goochelaar, zal u altijd een succesvolle show met hem in elkaar kunnen zetten. Door een succesvolle act ontstaat er een ontspannen sfeer in de zaal of ruimte, waardoor mensen achteraf gezellig zullen napraten met elkaar. Een ideale manier om mensen dichter bij elkaar te brengen!

De benodigdheden voor een act op uw podium

Voor een succesvolle act in Almere zijn niet enkel een goochelaar en zijn of haar team noodzakelijk. Ook diverse andere zaken zullen nodig zijn op uw locatie in Almere. Deze benodigdheden worden hieronder benoemd. Veel punten van deze opsomming liggen voor de hand, enkelen zullen u misschien verrassen.

  • Een leuk publiek. Het publiek moet natuurlijk wel van goochelshows houden. Een hele hoop saaie mensen kunnen beter een lezing aanhoren in plaats van een goochelaar. Ook is het leuk als er in het publiek enkele enthousiaste vrijwilligers aanwezig zijn. Een goochelaar is in zekere mate sterk afhankelijk van zijn publiek.
  • Verschillende attributen. Behalve zijn team neemt een goochelaar meestal ook heel veel spullen mee. Dit kunnen kleine attributen, zoals een kaartspel zijn, maar ook grote zaken zoals een klein huis.
  • Muziekinstallatie en geluidsboxen. Een act zonder muziek is eens stuk minder sterk. Muziek zorgt voor spanning of zelfs afleiding. Ook kan muziek de stem van een goochelaar versterken of aanvullen. Aangezien veel locaties geen goede geluidsinstallatie en boxen hebben bezitten veel goochelaar die grote shows opvoeren eigen geluidsapparatuur.
  • Deze kunnen er zowel voor de goochelaar (als deze erg bekend is) als voor het publiek zitten. Sommige trucs kunnen daadwerkelijk gevaarlijk zijn. De goochelaar heeft alles onder controle, zolang er geen onverwachtse dingen gebeuren.
  • De meeste locaties hebben wel podiumverlichting, maar voor een optimale verlichting kan een goochelaar zijn eigen podiumlichten meenemen.
  • Andere podiumspullen. Denk hierbij aan rook- of knalmachines. Deze zorgen voor een sfeerversterking of kunnen dingen onzichtbaar maken voor het publiek.
  • Het draaiboek is voor een goochelshow cruciaal. Indien dit niet aanwezig is op het moment dat de show in Almere wordt opgevoerd, zullen vele acts helemaal misgaan.
  • Speciale ruimten rondom het podium. Voor verdwijntrucs zijn deze ruimten erg belangrijk. Een illusionist of goochelaar kan zo eenvoudig ‘verdwijnen’ uit het zicht van het publiek. Indien er niet zulke ruimten aanwezig zijn op uw locatie in Almere , kunnen zulke acts niet gedaan worden.

De goochelaar Robin Matrix

De Nederlandse goochelaar Robin Matrix staat regelmatig op het podium. Met zijn centrale act in 2006 is hij zelfs tot beste goochelaar van Nederland uitgeroepen. Robin Matrix is in staat voor zeer uiteenlopende groepen een geweldige show op te voeren. Zowel volwassenen als kinderen zullen smullen! Daarbij kan hij goed de aandacht van mensen afleiden en de show erg dynamisch doen overkomen. Robin Matrix is overal in Nederland (en omstreken) beschikbaar en rekent geen reiskosten. De ideale man dus om op uw podium in Almere op te treden!

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>