Deel DIt

Goochelaar Alphen aan den Rijn

Huur een goochelaar Alphen aan den Rijn in. Wie heeft er nog nooit zitten genieten van een goede goocheltruc – al was het maar op televisie? Wij maken het nu mogelijk om tegen zeer schappelijke prijzen op uw feest of evenement een echte professionele goochelaar in te huren. Een goochelaar Alphen aan den Rijn is geschikt voor alle soorten feesten: van kinderpartijtjes tot huwelijken. Ook op zakelijke bijeenkomsten en beurzen kunnen wij prima shows verzorgen. Bent u op zoek naar een act die uw feest of evenement net dat beetje spanning en sensatie kan geven, en wil u niet teveel geld uitgeven aan show die desalniettemin een verpletterende indruk op het gezelschap heeft? Dan zit u met een goochelaar Alphen aan den Rijn helemaal goed.

Al eeuwenlang een populair vermaak

Al sinds mensenheugenis stelen goochelaars de harten van hun publiek door objecten te laten verdwijnen en verschijnen, mensen door midden te zagen en konijnen uit hun hoed te trekken. Ook de acts als tafelgoochelaar, in een intieme setting met een pak kaarten en wat andere kleine accessoires, zijn door de jaren heen zeer populair geworden. Een goochelaar live op uw feest of evenement is een hele beleving. Dat is echt wat anders dan een goocheltruc zien op televisie. Kunt u de trucs van deze professionele en ervaren goochelaar Alphen aan den Rijn doorzien? Of begint u langzaam toch ook te twijfelen aan de manier waarop de wereld in elkaar steekt?

goochelaar-doelgroep-1-1

 

Een goochelaar steelt de show

Een goochelaar staat altijd in direct contact met het publiek, waardoor de show erg gericht is op participatie en er een saamhorige en positieve sfeer ontstaat onder het gezelschap. Ook voor kinderen is een goochelaar natuurlijk helemaal geweldig. In overleg met uw wensen draaien wij een show in elkaar die precies past bij al uw wensen. Een lange en uitbundige podiumact, of juist een kleinschalige en intieme setting waarin de goochelshow u van dichtbij verbaast: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dankzij de professionaliteit en gedrevenheid die hoort bij een van de beste goochelaars van Nederland, bent u gegarandeerd van een geweldig tafereel.

Uw evenement of feest verrijkt met een goochelshow

Een goochelaar is leuk voor iedereen: jong of oud, man of vrouw, familie of vrienden. Het is dan ook een zeer geschikte act om in te huren op uw feest, partij of evenement. Tijdens een oriënterend gesprek wordt in kaart gebracht wat u precies voor wensen en eisen stelt. Vervolgens zet een van de beste jonge goochelaars in Nederland een show in elkaar speciaal voor u. Omdat een goochelaar Alphen aan den Rijn in principe een eenmansshow neerzet, is hij zeer flexibel en kan hij helemaal aan uw wensen tegemoet komen. Ook als beursgoochelaar is dat dus erg geschikt: met grappige trucs en veel enthousiasme houdt hij de aandacht van klanten vast en vormt hij een uniek uithangbordje voor uw bedrijf of product. Bent u geïnteresseerd geraakt? Kijk dan snel op onze website voor de laagste tarieven en het laatste nieuws rondom onze goochelacts, en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>