Deel DIt

Goochelaar Amersfoort

Goochelaar Amersfoort is een echte duizendpoot Er zijn mensen die (in hun vakgebied) alles lijken te kunnen. Niets is ze te gek en ze zijn zo veelzijdig dat het bijna eng is. Goochelaar Amersfoort is hier een goed voorbeeld van. Hij heeft zoveel in zijn mars, dat hij omschreven kan worden als een echte duizendpoot. Hij houdt van kleine, vlugge trucjes, maar ook van grote meeslepende acts. Door zijn ervaring weet hij precies bij welk publiek hij welke trucs kan uitvoeren. Hij heeft dan ook al vele verschillende soorten publiek voor de gek weten te houden met zijn fraaie illusies, vlotte praatjes en gekke fratsen.

Even voorstellen: goochelaar Amersfoort is Robin Matrix

Goochelaar Amersfoort is beter bekend als Robin Matrix. Robin is iemand voor wie het goochelen is uitgevonden. Hij is fenomenaal als tafelgoochelaar, maar is ook nog eens zeer goed als kindergoochelaar, beurs goochelaar, zakkenroller en zelfs als docent, hij geeft namelijk ook enerverende workshops goochelen. Zijn enorme skills, zijn presentatie en zijn flexibiliteit hebben ertoe geleid dat hij in 2006 werd uitgeroepen tot beste algemeen goochelaar in Nederland. Inmiddels heeft hij ook internationaal bekendheid verworven. Hij verschijnt regelmatig in tv-programma’s in binnen- en buitenland.

Goochelaar Robin Matrix heeft voor ieder evenement een act

De grootste kracht van Robin Matrix is zijn vermogen om zich aan te passen aan zijn publiek en aan het evenement waar hij geboekt wordt. Hij geeft u ook de kans om te kiezen uit verschillende acts.

Wanneer u een groot, zakelijk evenement organiseert, zoals een opening of een presentatie, waar zakenpartners aanwezig zijn, dan kunt u ervoor kiezen om Robin Matrix een podiumact te laten verzorgen. Deze indrukwekkende acts horen bij grootse evenementen die een onuitwisbare indruk achter moeten laten bij de bezoekers. Wanneer u niet zelf een evenement organiseert, maar op een beurs staat, dan kunt u goochelaar Amersfoort inhuren om bij uw stand op te treden. Bezoekers kunnen niet anders dan een kijkje nemen bij uw stand en bij het product dat u verkoopt.

Het meest ‘gangbare’ optreden is een act als tafelgoochelaar. Robin Matrix vindt het leuk om contact te hebben met zijn publiek en zich vrijuit te kunnen bewegen tussen zijn gasten. Bij zijn optreden als tafelgoochelaar is dit zeer goed merkbaar. Hij doet niet alleen trucs op een podium, maar gaat ook de zaal door om bij mensen aan tafel gekkigheid uit te halen in de vorm van goocheltrucs. Deze act is zeer geschikt wanneer er een losse sfeer hangt en mensen ontspannen moeten kunnen genieten. Robin Matrix weet de lachers op zijn hand te krijgen en stuurt de mensen met een glimlach naar huis.

Omdat goochelaar Amersfoort zijn publiek, klein en groot, kan bespelen en weet wat er van hem gevraagd wordt, is hij ook een leuke entertainer op evenementen voor kinderen. Als kindergoochelaar houdt hij zijn jonge publiek volledig in zijn greep. Schaterlachende jeugd is meer regel dan uitzondering.

Interesse in goochelaar Robin Matrix?

Bent u enthousiast geraakt en denkt u erover om goochelaar Robin Matrix te boeken voor uw feest of evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U kunt kiezen uit de categorieën tafelgoochelaar, podiumact, beurs goochelaar, zakkenroller, kindergoochelaar en workshop goochelen.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>