Deel DIt

Goochelaar Arnhem

Iets te vieren? Boek goochelaar Arnhem! Wanneer u iets te vieren heeft is het vervelend wanneer u zelf uw middag of avondprogramma moet verzorgen. Toch wilt u de aanwezige gasten een leuke dag bezorgen. In dat geval biedt goochelaar Arnhem uitkomst. Goochelaar Robin Matrix zit al twaalf jaar in het vak en weet als geen ander hoe hij een feest moet opfleuren. Hij doet dit door het publiek te bespelen en een interactieve show voor te bereiden. Het is een echte showman die zijn vak tot in perfectie beheerst. Dit wordt bewezen door de prijs die hij in 2006 in de wacht sleepte: hij werd verkozen tot Nederlands beste algemeen goochelaar.

Van verjaardag tot presentatie: goochelaar Arnhem steelt de show

Er zijn veel evenementen waarbij entertainment een belangrijk deel van de middag of avond vormen. Uiteraard is het leuk om bij feestelijke gelegenheden iemand te hebben die van het nodige vermaak kan voorzien, maar ook wanneer u een opening of presentatie organiseert is het wenselijk om de gasten te trakteren op een spetterende opening dan wel hoofdact om het geheel aan te kleden. In al deze gevallen kunt u goochelaar Robin Matrix inhuren. Met zijn grootse, mooi aangeklede podiumacts weet hij uw opening of presentatie aan te kleden. Maar ook bij verjaardagen, borrels, feesten, recepties, bruiloften en andere evenementen weet hij de show te stelen.

goochelaar-doelgroep-1-1

Goochelaar Robin Matrix staat klaar voor volwassenen, maar ook voor de allerkleinsten

Het publiek van goochelaar Arnhem gaat altijd met een lach op het gezicht en de nodige vragen naar huis. De charme en de spontane uitstraling van goochelaar Robin Matrix betovert jong en oud. Hij biedt dan ook shows aan die zijn afgestemd op zijn publiek. Voor de jongste goochelliefhebbers heeft hij speciale kindershows.

Bij kinderpartijtjes en schoolgerelateerde evenementen voor kinderen is goochelaar Robin Matrix de ideale entertainer. Door kinderen te betrekken in zijn show en zijn show leuk aan te kleden, vloegt de tijd voorbij voor de jeugdige goochelliefhebbers. Met slimmigheidjes en grappige opmerkingen en handelingen laat hij ze lachen als nooit tevoren.

Leer goochelen of laat maak kennis met de zakkenroller goochelaar Arnhem

Naast goochelshows heeft goochelaar Arnhem nog enkele leuke andere activiteiten. Zo kunt u hem bijvoorbeeld inhuren als zakkenroller. Wanneer u hiervoor kiest mengt hij zich op het door u georganiseerde evenement onder de gasten om deze nietsvermoedende bezoekers te ontdoen van horloges, portemonnees en sieraden. Omdat alle gasten hun spullen weer terugkrijgen, gebeurt dit in een ontspannen sfeer. Bestolen worden was nog nooit zo leuk.

Ook kunt u ervoor kiezen om zelf een poging te wagen om de magische handschoenen aan te trekken. Bij de workshop goochelen kunnen de gasten in groepen de beginselen van het goochelvak leren. Dit alles onder begeleiding van goochelaar Robin Matrix. Bij deze ideale teambuilding activiteit laat hij collega’s of andere groepen mensen elkaar beetnemen. Deelnemers kunnen hun kunsten in het vervolg gebruiken om indruk te maken in de kroeg of op verjaardagen. Misschien bevindt zich onder de deelnemers van de workshop zelfs wel een natuurtalent die, net als deze goochelaar, later zijn kunsten vertoont bij tv-optredens.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>