Deel DIt

Goochelaar Assen

Haal de magie naar Assen. Er zijn maar weinig dingen die zo tot de verbeelding spreken als een goochelshow. Als u voor uw feest, partij of evenement op zoek bent naar een act die het hele gezelschap verbaast, verrast en vermaakt, dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres. Boek een goochelaar met jarenlange ervaring, die een enthousiaste en enerverende show neerzet waar jong en oud plezier aan beleven. Voor een goochelaar Assen hoeft u dus niet verder te zoeken. Kijk op onze website voor meer informatie en profiteer van de beste en meest voordelige goochelact in Nederland.

Fascinerende show voor jong en oud

Goochelshows zijn eigenlijk altijd al populair geweest. Heel vroeger gebruikten priesters al goocheltrucs om te bewijzen dat zij in direct contact stonden met de goden en hun publiek te imponeren. Die traditie van geheimhouding en mysterie is doorgegeven tot de goochelaars van vandaag de dag. De show die u bij ons boekt is snel, energiek en vol humor, en is modern maar grijpt toch terug op de oude traditie van het goochelen. Laat jezelf verrassen door Robin Matrix die recht voor je neus de meest onmogelijke zaken voor elkaar krijgt.

goochelaar-doelgroep-1-1

 

Een goochelaar is ideaal voor op uw feest of evenement

Voor werkelijk iedere gelegenheid is een goochelaar een prima keuze om in te zetten als act. Omdat publieksparticipatie centraal staat, wordt de show altijd helemaal afgesteld op de gelegenheid. In overleg met u plannen wij dan ook de beste show in voor uw feest of evenement. Of u nu een kleinschalige show voor u ziet, waarbij een tafelgoochelaar met een pak kaarten en wat kleine objecten zijn vingervlugheid demonstreert, of een grote podiumact wil inhuren voor op een huwelijk, waarbij allerlei illusies en trucs het publiek verbazen: met een goochelaar Assen is het allemaal mogelijk.

Een flexibele show, geheel afgestemd op het publiek

Ook voor op zakelijke evenementen is een goochelshow uitstekend geschikt. Bijvoorbeeld als beursgoochelaar, waarbij potentiële klanten door de goochelaar Assen aangeklampt worden en zij kennis maken met uw standje, bedrijf of product door middel van een leuke goocheltrucs. Ook voor zakelijke gelegenheden is een goochelaar prima in te zetten als afwisseling. Een korte oppeppende show tussen de bedrijven door is een optie, maar ook een workshop goochelen behoort tot de mogelijkheden. Daarbij wordt eigenlijk een cursus presenteren gegeven vanuit het perspectief van de goochelaar: hoe hij de aandacht vasthoudt en afleidt, en hoe zijn trucs van de performance afhankelijk zijn. Ideaal dus voor een gezelschap dat op een spannende manier iets op wil steken.

Boek snel een goochelaar via onze website

Als u interesse heeft om een goochelaar Assen in te huren, zit u hier aan het goede adres. Wees er snel bij en neem contact met ons op via de website. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie, en voor eventuele vragen die u nog heeft over de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Als u een offerte aanvraagt, kunnen wij in overleg met u een zeer voordelige show regelen op uw feest of partij.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>