Deel DIt

Goochelaar Breda

Goochelaar Breda verzorgt voor u de perfecte avond! Als u op zoek bent naar een heerlijk avondje uit waar u vermaakt wordt door een professionele entertainer, dan bent u op zoek naar Goochelaar Breda. Overigens bent u niet gebonden aan de avonden, goochelaar Robin treedt ook overdag op. Hij wordt geboekt op feestjes, bijeenkomsten en evenementen in alle soorten en maten.

Wanneer u een boeking wilt maken heeft u dan ook de keuze uit verschillende shows. Goochelaar Robin heeft shows als kindergoochelaar, beurs goochelaar en tafelgoochelaar in zijn repertoire. Ook is hij zeer bedreven in het verzorgen van openingen en presentaties, u kunt hem inhuren om een podiumact te verzorgen. Vindt u goochelen zelf leuk, of denkt u dat het publiek het leuk vindt om de wonderen der magie te ontdekken? Huur goochelaar dan in voor een leuke workshop goochelen.

goochelaar-doelgroep-1-1

Wat kunt u verwachten van goochelaar Breda?

Goochelaar Robin Matrix is een echte entertainer. Als tafelgoochelaar bespeelt hij zijn publiek, onder andere door zijn gasten zelf lijdend voorwerp te maken van zijn trucs. In zijn shows houdt hij ervan om zijn gasten te trakteren op een bezoekje aan tafel, om zijn handige en slimme trucs voor te schotelen en hen van dichtbij getuige te laten zijn van zijn vingervlugheid. Entertainer Robin zit al 12 jaar in het vak en heeft zich in die periode vele trucs eigen gemaakt. Van simpele kaarttrucs tot leuke verdwijntrucs en fraaie illusies: u staat erbij en kijkt ernaar.

Deze goochelaar heeft een show die is afgestemd op de doelgroep

Een echte entertainer weet hoe hij ieder soort publiek optimaal kan vermaken. Deze goochelaar heeft dit als geen ander begrepen. Het is een actieve, frivole entertainer die zijn trucs en zijn interacties met het publiek afstemt op de doelgroep. Zowel kinderen, als (groepen) werknemers van een bedrijf en zakenmensen weet hij van begin tot eind te boeien.

Voor kinderfeestjes en leuke evenementen op scholen heeft deze entertainer een show op maat, als kindergoochelaar. Net als bij zijn andere shows, vindt hij het belangrijk dat het publiek betrokken wordt bij de show, iets wat kinderen in het bijzonder kunnen waarderen. Zijn rol als entertainer vervult goochelaar Breda met verve, door de kinderen te vermaken met zijn humor, met trucjes die speciaal voor kinderen zijn bedacht en met leuke extraatjes. Hij weet als geen ander de fantasie van de kinderen te stimuleren.

Wanneer u een zakelijk evenement op de agenda heeft staan, heeft u te maken met een hele andere doelgroep. Dit is echter geen probleem voor hem. Voor professionals en mensen uit de zakenwereld is een podiumact een mooie uitkomst. In deze show worden specifieke personen en/of het bedrijf dat de goochelaar ingehuurd uitgelicht en gebruikt bij de goocheltrucs. Ook de tafelgoochelaar en een show met de zakkenroller die goochelaar Breda ook kan zijn, zijn zeer de moeite waard. Tevens kunt u hem inhuren om uw product te promoten door het geven van shows bij uw stand op een beurs.

Tot slot is een workshop goochelen een zeer leuk alternatief wanneer u een activiteit wil plannen voor een team-/personeelsuitje. Ideaal voor bedrijven die de teamgeest willen stimuleren. Deze tafelgoochelaar weet precies hoe hij uw werknemers dichter bij elkaar kan brengen.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>