Goochelaar Den Haag, let op uw horloge!

Robin is een goochelaar die voor de fun kan zakkenrollen tijdens evenementen. Robin is een graag geziene entertainer en gast in Zuid Holland en omstreken!

Goochelaar Den Haag inhuren?


Wilt u een evenement extra feestelijk maken en een goochelaar Den Haag huren? Dan hebt u de mogelijkheid om goochelaar den haag in te huren. Wanneer u een trouwerij hebt of een zaal in Den Haag afhuurt voor een bedrijfsuitje, is het leuk om hier een entertainer bij te hebben. Een bandje of DJ is echter vaak vrij eenzijdig. Door een goochelaar in te huren, bent u verzekerd van een connectie tussen de entertainer en het publiek. Het publiek wordt namelijk vaak betrokken bij de trucs wat erg leuk is. Hij of zij kan u er zomaar uitpikken! Veel mensen denken dat een illusionist altijd hetzelfde is als een goochelaar, maar dit is vaak niet het geval.

 • Professionele goochelaar
 • Onbegrijpelijk
 • Netjes naar uw gasten
 • Ijzersterk en onvergetelijk

Goochelaar Den Haag boeken, de voordelen?


 • Robin werkt overal in ​Den Haag
 • Robin vermaakt in heel Nederland, op in Nootdorp, Rijswijk, Pijnacker en zelfs met regelmaat in het buitenland.
 • Robin komt op tijd aan
 • Hij vindt het belangrijk op tijd te komen, niets is vervelender dan te moeten wachten op een artiest.
 • Robin krijg gemiddeld een = 9.5
 • Hij ontvangt onafhankelijke reviews via klantenvertellen.nl, Opdrachtgevers bevelen hem dan ook aan.
 • Robin is zeer flexibel en denkt mee
 • Niets is vervelender als iemand die niet flexibel is in omgang, Robin ontzorgt en is zeer flexibel.
 • De reiskosten zijn inbegrepen
 • Eén prijs, u weet precies waar u aan toe bent, of u nu in Amsterdam, Rotterdam of Maastricht woont.
 • Meer dan 2400 optredens verzorgt
 • Hij heeft voldoende ervaring om uw hoge verwachtingen waar te maken, hij geeft zich altijd 100%
 • 15 jaar beroeps​ Goochelaar
 • Robin is een al vijftien jaar goochelaar van beroep.
 • Beschikbaar op elke gewenste locatie
 • Robin komt op elke gewenste locatie en past zich heel makkelijk aan uw type evenement.

VEELGESTELDE VRAGEN


Wat kost goochelaar Den Haag?

Voor wie is deze goochelaar geschikt?

Hoelang kan Robin goochelen?

Waar kan ik deze goochelaar inzetten?

Wat zeggen andere over Robin Matrix?


profile-pic

Bedankt, echt een top goochelaar!

“Tijdens ons huwelijksfeest wist Robin Matrix werkelijk alle gasten, van groot tot klein, optimaal te vermaken (en te rollen...haha). Het is een vakman die met veel enthousiasme en kwaliteit zijn performance uitvoert! Hij was van grote toegevoegde waarde op deze mooie dag!”

Jeroen + Elise , Plaats optreden: Nootdorp
profile-pic

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit was de vierde keer dat ik Robin heb mee gemaakt en hij blijft erg leuk en entertaining. Ga zo door!

Elsbeth , Plaats optreden: Berlicum
profile-pic

Super!!!

"Robin is een zeer enthousiaste maar vooral vingervlugge professionele goochelaar. Robin komt al zeker 10 jaar minimaal een keer per jaar bij ons goochelen en iedere keer weet hij ons weer te verbazen met nieuwe trucs met daarbij een gezonde dosis humor! Ga zo door! Groeten uit Friesland "

Martijn - Energieinspectie.nl , Plaats optreden: Leeuwarden
profile-pic

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een fantastische show hebben de heren gegeven. Sloot perfect aan bij het evenement en zo te horen aan de reacties blijft deze ervaring nog wel even in de hoofden van de mensen zitten en dat is exact waar ik op gehoopt had.

Manuel , Plaats optreden: Zeeland
profile-pic

“Prettige samenwerking en goed product!”

”Robin is spontaan, toegankelijk en representatief komt zijn afspraken na en kent zijn publiek. kortom voor herhaling vatbaar! Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.”

Lucienne uit​​​​​ Oosterbeek , Plaats optreden: Rotterdam
profile-pic

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Robin Matrix heeft op ons bedrijfsfeest opgetreden als tafelgoochelaar. Iedereen vond het erg leuk!! Verbazing over wat hij allemaal kan =&gt horloges en zelfs trouwringen die verdwijnen. Echt heel knap.
Echt een aanrader.

barbara , Plaats optreden: Den Haag
profile-pic

Bedankt Robin

Robin Matrix heeft ons echt verbaast doen staan. Je vraagt je elke keer weer af, hoe krijgt hij het voor elkaar? Wanneer u dus op zoek bent naar een leuke act met een zeer enthousiaste host, huur dan Robin in. Pas alleen op uw horloge, want hij is ook nog eens vingervlug. Gelukkig kreeg ik mijn horloge aan het einde van de show wel gewoon terug.

Wesley , Plaats optreden: Almere
profile-pic

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen!

Robin zet ik al jaren in voor diverse evenementen, altijd op tijd en een aanwinst voor elk bedrijfsfeest!

Michel , Plaats optreden: Den Haag
profile-pic

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Robin is een zeer betrouwbare artiest. Robin is erg enthousiast in z'n act en niemand &quot vertrouwd&quot hem op locatie. Je staat er naast en ziet gewoon niet wat er gebeurt. Ongelooflijk gewoon.
Met zijn positieve instelling gaat hij een eind komen en het is hem zeker gegund. TOPartiest..

Maurice , Plaats optreden: Bergschenhoek
profile-pic

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

"Meerdere malen met Robin mogen werken, elke keer een groot succes. Robin is een artiest welke zeer deskundig is in zijn vak. Ook is hij zeer correct in afspraak naar de opdrachtgever"

Henny , Plaats optreden: Haarlem

Robin Matrix

9,5 10

286 Beoordelingen

Heel veel bedrijven, tv-programma’s en particulieren hebben hem al te gast gehad.


Bel 023-5444297 of ontvang direct een prijslijst!

Tafelgoochelaar Den Haag?


Een illusionist is een persoon die de kunst van het goochelen, het schijnbaar onmogelijke uitvoeren, beoefent. Goochelen gebeurt door effecten en vlugge hand- en vingerbewegingen te combineren met elkaar. Wanneer de toeschouwer niet weet hoe het ‘onmogelijke’ tot stand is gekomen, is de truc succesvol geweest. Een entertainer kan allerlei attributen gebruiken, variërend van speelkaarten, doeken en touw tot duiven en assistentes. Ook kunnen er mensen gebruikt worden uit het publiek. Dit maakt de show vaak interactiever en zorgt dat het publiek zich goed herinnert wat de illusionist nu precies deed. Veel partijen in Den Haag hebben op een bepaald moment van de dag of van de avond een goochelaar in beeld gehad. De persoon die komt entertainen moet wel mensenkennis hebben en een sterke persoonlijkheid. Is dit niet het geval, dan is hij of zij meteen een stuk minder geloofwaardig en vaak ook minder amuserend.

Bel 023-5444297 of ontvang direct een prijslijst!

Entertainer Den Haag?


Een magisch entertainer kan verschillende soorten optredens aan zijn publiek laten zien. Zo kan hij ontsnappen zoals Harry Houdini. Houdini liet zich op allerlei wijzen vastbinden of opsluiten, en kon vervolgens elke keer weer wegkomen. Andere goochelaars combineren hun goochelacts met comedy. Deze staan bijvoorbeeld op een podium in een zaaltje in Den Haag en leiden het publiek af met allerlei grappen en grollen, terwijl ze snel een konijn uit hun hoed toveren. Anderen goochelen speciaal voor kinderen of op straat. Er zijn ook goochelaars die liever dingen laten verdwijnen, maar dit is meer het terrein van een illusionist. https://youtu.be/_aVMHMQmejg Een illusionist is niet hetzelfde als een goochelaar den haag, hoewel dit vaak gedacht wordt. Een illusionist is iemand die vooral op grote schaal trucs uitvoert. Zo laat een illusionist een auto verdwijnen, en een goochelaar uw trouwring. Het laatst genoemde is wat interactiever bezig met zijn publiek, terwijl een illusionist juist weer spectaculairdere shows geeft. De meeste goochelaars zijn illusionisten, en ook andersom.

Bel 023-5444297 of ontvang direct een prijslijst!

Of bekijk één van de andere optredens van Goochelaar Den Haag


Copyright ©2019

>