Goochelaar Den Haag, let op uw horloge!

Robin is een goochelaar die voor de fun kan zakkenrollen tijdens evenementen. Robin is een graag geziene entertainer en gast in Zuid Holland en omstreken!

Goochelaar Den Haag inhuren?


Wilt u een evenement extra feestelijk maken en een goochelaar inhuren? Wanneer u een trouwerij hebt of een zaal afhuurt voor een bedrijfsuitje, is het leuk om hier een entertainer bij te hebben. Een bandje of DJ is echter vaak vrij eenzijdig. Door een goochelaar in te huren, bent u verzekerd van een connectie tussen de entertainer en het publiek. Het publiek wordt namelijk vaak betrokken bij de trucs wat erg leuk is. Hij of zij kan u er zomaar uitpikken! Veel mensen denken dat een illusionist altijd hetzelfde is als een goochelaar, maar dit is vaak niet het geval.

 • Professionele goochelaar
 • Onbegrijpelijk
 • Netjes naar uw gasten
 • Ijzersterk en onvergetelijk

Goochelaar Den Haag boeken, de voordelen?


 • Robin werkt overal in NEDERLAND
 • Robin vermaakt in heel Nederland, op in Nootdorp, Rijswijk, Pijnacker en zelfs met regelmaat in het buitenland.
 • Robin komt op tijd aan
 • Hij vindt het belangrijk op tijd te komen, niets is vervelender dan te moeten wachten op een artiest.
 • Robin krijg gemiddeld een = 9.5
 • Hij ontvangt onafhankelijke reviews via klantenvertellen.nl, Opdrachtgevers bevelen hem dan ook aan.
 • Robin is zeer flexibel en denkt mee
 • Niets is vervelender als iemand die niet flexibel is in omgang, Robin ontzorgt en is zeer flexibel.
 • De reiskosten zijn inbegrepen
 • Eén prijs, u weet precies waar u aan toe bent, of u nu in Amsterdam, Rotterdam of Maastricht woont.
 • Meer dan 2400 optredens verzorgt
 • Hij heeft voldoende ervaring om uw hoge verwachtingen waar te maken, hij geeft zich altijd 100%
 • 15 jaar beroeps Goochelaar
 • Robin is een al vijftien jaar goochelaar van beroep.
 • Beschikbaar op elke gewenste locatie
 • Robin komt op elke gewenste locatie en past zich heel makkelijk aan uw type evenement.

VEELGESTELDE VRAGEN


Wat kost goochelaar Den Haag?

Voor wie is deze goochelaar geschikt?

Hoelang kan Robin goochelen?

Waar kan ik deze goochelaar inzetten?

Wat zeggen andere over Robin Matrix?


profile-pic

Super goochelaar!

Al vaker zeer prettig met Robin samengewerkt. Verstaat zijn vak, richting zijn publiek, maar ook naar zijn opdrachtgever.

Robert , Plaats optreden: Schalkhaar
profile-pic

5 sterren: goede service, goed behandeld

In een woord ge-wel-dig! Robin kwam ruim op tijd aan en kwam zelf ook nog met leuke ideeën voor de workshop. De workshop zelf was ook erg leuk en ik hoor hier nog steeds goede reacties over! Af en toe een grapje tussendoor en het was allemaal heel vermakelijk. Bedankt Robin! Volgend jaar weer!

Danny , Plaats optreden: Wateringen
profile-pic

Bedankt Robin

Robin Matrix heeft ons echt verbaast doen staan. Je vraagt je elke keer weer af, hoe krijgt hij het voor elkaar? Wanneer u dus op zoek bent naar een leuke act met een zeer enthousiaste host, huur dan Robin in. Pas alleen op uw horloge, want hij is ook nog eens vingervlug. Gelukkig kreeg ik mijn horloge aan het einde van de show wel gewoon terug.

Wesley , Plaats optreden: Almere
profile-pic

Waardevolle invulling!

Super goochelaar, wij zetten hem graag in! Hij komt afspraken na en is een waardevolle aanvulling voor onze evenementen!

Arie - Advance events , Plaats optreden: Rotterdam
profile-pic

Bedankt, echt een top goochelaar!

“Tijdens ons huwelijksfeest wist Robin Matrix werkelijk alle gasten, van groot tot klein, optimaal te vermaken (en te rollen...haha). Het is een vakman die met veel enthousiasme en kwaliteit zijn performance uitvoert! Hij was van grote toegevoegde waarde op deze mooie dag!”

Jeroen + Elise , Plaats optreden: Nootdorp
profile-pic

“Prettige samenwerking en goed product!”

”Robin is spontaan, toegankelijk en representatief komt zijn afspraken na en kent zijn publiek. kortom voor herhaling vatbaar! Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.”

Lucienne uit​​​​​ Oosterbeek , Plaats optreden: Rotterdam
profile-pic

Super!!!

"Robin is een zeer enthousiaste maar vooral vingervlugge professionele goochelaar. Robin komt al zeker 10 jaar minimaal een keer per jaar bij ons goochelen en iedere keer weet hij ons weer te verbazen met nieuwe trucs met daarbij een gezonde dosis humor! Ga zo door! Groeten uit Friesland "

Martijn - Energieinspectie.nl , Plaats optreden: Leeuwarden
profile-pic

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

"Meerdere malen met Robin mogen werken, elke keer een groot succes. Robin is een artiest welke zeer deskundig is in zijn vak. Ook is hij zeer correct in afspraak naar de opdrachtgever"

Henny , Plaats optreden: Haarlem
profile-pic

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit was de vierde keer dat ik Robin heb mee gemaakt en hij blijft erg leuk en entertaining. Ga zo door!

Elsbeth , Plaats optreden: Berlicum
profile-pic

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een fantastische show hebben de heren gegeven. Sloot perfect aan bij het evenement en zo te horen aan de reacties blijft deze ervaring nog wel even in de hoofden van de mensen zitten en dat is exact waar ik op gehoopt had.

Manuel , Plaats optreden: Zeeland

[klantenvertellen_widget]

Heel veel bedrijven, tv-programma’s en particulieren hebben hem al te gast gehad.


Bel 023-5444297 of ontvang direct een prijslijst!

Tafelgoochelaar Den Haag?


Een illusionist is een persoon die de kunst van het goochelen, het schijnbaar onmogelijke uitvoeren, beoefent. Goochelen gebeurt door effecten en vlugge hand- en vingerbewegingen te combineren met elkaar. Wanneer de toeschouwer niet weet hoe het ‘onmogelijke’ tot stand is gekomen, is de truc succesvol geweest. Een entertainer kan allerlei attributen gebruiken, variërend van speelkaarten, doeken en touw tot duiven en assistentes. Ook kunnen er mensen gebruikt worden uit het publiek. Dit maakt de show vaak interactiever en zorgt dat het publiek zich goed herinnert wat de illusionist nu precies deed. Veel partijen hebben op een bepaald moment van de dag of van de avond een goochelaar in beeld gehad. De persoon die komt entertainen moet wel mensenkennis hebben en een sterke persoonlijkheid. Is dit niet het geval, dan is hij of zij meteen een stuk minder geloofwaardig en vaak ook minder amuserend.

Bel 023-5444297 of ontvang direct een prijslijst!

Entertainer Den Haag?


Een magisch entertainer kan verschillende soorten optredens aan zijn publiek laten zien. Zo kan hij ontsnappen zoals Harry Houdini. Houdini liet zich op allerlei wijzen vastbinden of opsluiten, en kon vervolgens elke keer weer wegkomen. Andere goochelaars combineren hun goochelacts met comedy. Deze staan bijvoorbeeld op een podium in een zaaltje en leiden het publiek af met allerlei grappen en grollen, terwijl ze snel een konijn uit hun hoed toveren. Anderen goochelen speciaal voor kinderen of op straat. Er zijn ook goochelaars die liever dingen laten verdwijnen, maar dit is meer het terrein van een illusionist. https://youtu.be/_aVMHMQmejg Een illusionist is niet hetzelfde als een goochelaar, hoewel dit vaak gedacht wordt. Een illusionist is iemand die vooral op grote schaal trucs uitvoert. Zo laat een illusionist een auto verdwijnen, en een goochelaar uw trouwring. Het laatst genoemde is wat interactiever bezig met zijn publiek, terwijl een illusionist juist weer spectaculairdere shows geeft. De meeste goochelaars zijn illusionisten, en ook andersom.

Bel 023-5444297 of ontvang direct een prijslijst!


Goochelaar 's-Gravenhage: Betoverende Kunst in de Hofstad

In de charmante stad Den Haag, die bekend staat om zijn historische allure en culturele diversiteit, schuilt een artiest die de stad betovert met zijn unieke talent - Goochelaar Robin Matrix. Met zijn kunstige handigheid en adembenemende trucs heeft Robin Matrix een blijvende indruk achtergelaten op het lokale publiek en de bezoekers die zijn optredens hebben mogen aanschouwen.

De Magische Wereld van Kurhaus

Een van de meest opvallende locaties waar Robin Matrix zijn magie heeft laten zien, is het historische Kurhaus in Scheveningen. Dit iconische hotel aan de kust van de Noordzee heeft decennialang gasten ontvangen en biedt het perfecte decor voor de betoverende optredens van deze meester-goochelaar. Hier heeft hij vele avonden gevuld met verwondering, waarbij hij het publiek versteld deed staan met zijn wonderbaarlijke trucs en vriendelijke persoonlijkheid.

Kunst en Illusie in Kunstmuseum

Een andere opmerkelijke plek waar Robin Matrix zijn talent heeft getoond, is het Kunstmuseum, voorheen bekend als het Gemeentemuseum Den Haag. In deze culturele schatkamer heeft hij magische optredens gegeven die kunst en illusie op een unieke manier combineerden. Bezoekers werden getrakteerd op optredens die de grenzen van de verbeelding deden vervagen, te midden van meesterwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Straatmagie in Het Plein

Natuurlijk heeft Robin Matrix niet alleen op prestigieuze locaties opgetreden, maar heeft hij ook de straten van Den Haag tot leven gebracht met zijn kunst. Het Plein, een levendige ontmoetingsplaats in het hart van de stad, werd een podium voor zijn magische intermezzo's, waar voorbijgangers en toeristen werden meegenomen in de wereld van verwondering.

Vredespaleis en Vredestrucs

Een andere bijzondere gelegenheid waar Robin Matrix zijn vaardigheden heeft gedemonstreerd, is het Vredespaleis, een internationaal symbool van vrede en rechtvaardigheid. Hier heeft hij opgetreden tijdens speciale evenementen en ontvangsten, waarbij hij de boodschap van vrede en harmonie op een unieke manier heeft overgebracht.

De Mens achter de Magie

Maar wat Robin Matrix echt bijzonder maakt, gaat verder dan zijn indrukwekkende trucs. Het is zijn vermogen om een persoonlijke band te creëren met zijn publiek, om hen te betrekken bij zijn optredens en hen te laten voelen alsof ze deel uitmaken van een unieke ervaring. Hij straalt charme en warmte uit, en zijn optredens zijn niet alleen visuele sensaties, maar ook emotionele connecties.

Magische Uitstapjes naar Delft, Rotterdam en Leiden

Den Haag heeft door de jaren heen vele getalenteerde artiesten gezien, maar Goochelaar Robin Matrix onderscheidt zich als een artiest die in staat is geweest om een diepgaande indruk achter te laten in de stad en ver daarbuiten. Zijn optredens gaan verder dan louter entertainment; ze zijn een uitnodiging om te geloven in het buitengewone, om te blijven dromen, zelfs in de meest nuchtere omgevingen.

Robin Matrix heeft zijn magie verspreid naar omliggende steden zoals Delft, bekend om zijn historische charme en grachten. Hier heeft hij zijn kunsten vertoond voor geboeid publiek dat deze pittoreske stad bezocht.

In het nabijgelegen Rotterdam, een stad die bekend staat om zijn moderne architectuur en dynamische sfeer, heeft Goochelaar Robin Matrix eveneens zijn sporen achtergelaten. Hij heeft opgetreden in populaire uitgaansgelegenheden en op evenementen, waarbij hij toeschouwers verbaasde met zijn verbluffende illusies.

Leiden, met zijn eeuwenoude universiteit en rijke geschiedenis, is een andere stad waar Robin Matrix zijn magie heeft gedeeld. Hier heeft hij opgetreden voor studenten en academici, en zijn optredens hebben het academische leven een vleugje magie gegeven.

In al deze steden, van 's-Gravenhage tot Delft, Rotterdam tot Leiden, heeft Goochelaar Robin Matrix laten zien dat magie geen grenzen kent. Hij heeft mensen samengebracht, hen verwonderd en hen laten geloven in de kracht van verbeelding. Zijn reis als een meester-goochelaar heeft de steden van Zuid-Holland en daarbuiten verrijkt en heeft een blijvende erfenis gecreëerd.

Of bekijk één van de andere optredens van Goochelaar Den Haag


Copyright ©2019

>