Deel DIt

Goochelaar Enschede

Entertainment boekt u bij Goochelaar Enschede! Een goochelaar inhuren voor een feestje, receptie of andere bijeenkomst is een origineel en leuk idee. Het is anders dan de gasten gewend zijn, maar zij worden wel getrakteerd op vermaak van de bovenste plank. Zeker wanneer u goochelaar Enschede boekt. Met zijn fascinerende trucs en dynamische performance neemt hij zijn publiek in een visuele houtgreep. Een adembenemend optreden waar gasten nog lang over zullen napraten.

Wie is goochelaar Enschede, de magische tafelgoochelaar?

U zult zich wel afvragen wie deze merkwaardige goochelaar is, die zelfs bij u aan tafel komt om u versteld te doen staan van zijn onnavolgbare trucs. Zijn naam is Robin Matrix en hij heeft inmiddels een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Hij is reeds 12 jaar actief als professioneel goochelaar en heeft in die periode meer dan 2400 shows weggegeven. Hij verwierf bekendheid door optredens bij verschillende tv-programma’s en in 2006 werd hij zelfs uitgeroepen tot beste goochelaar van het jaar in de categorie algemeen goochelaar.

goochelaar-doelgroep-1-1

Deze grootheid in de goochelwereld kan uw borrel, feestje of andere bijeenkomst tot een waar succes maken. Zijn shows als tafelgoochelaar zijn een doorslaand succes. Met vele kleine en grote trucs verbaast hij zijn publiek en om de avond onvergetelijk te maken, betrekt hij zijn publiek in zijn optredens als tafelgoochelaar. Zoals de naam al zegt, doet hij zijn trucs bij de gasten aan tafel. Omdat het publiek verschilt per gelegenheid is iedere avond weer anders, maar iedere avond weet goochelaar Enschede zijn publiek weer in te palmen en (letterlijk) gedesillusioneerd achter te laten.

Deze Goochelaar maakt ook als zakkenroller zijn publiek een illusie armer

Niet alleen als tafelgoochelaar laat Robin Matrix zijn publiek gedesillusioneerd achter. De meeste mensen hebben de illusie dat zij hun spullen goed hebben weggestopt en nooit het slachtoffer zullen worden van diefstal. Deze illusie zal hen afgenomen worden, wanneer u goochelaar Enschede inhuurt als zakkenroller. Moeiteloos weet hij zijn publiek onder hun neus te ontdoen van hun spullen. Uiteraard krijgt het aanwezige publiek alle gestolen spullen weer terug. De illusie die hen is afgenomen, krijgen ze echter nooit meer terug. Een leuke en leerzame middag of avond voor jong en oud.

Wat heeft deze entertainer in zijn repertoire?

Naast zijn acts als tafelgoochelaar en zakkenroller, heeft deze goochelaar nog enkele acts waar u uit kunt kiezen. Wanneer u bijvoorbeeld een kinderfeestje geeft, of een kindergoochelaar zoekt voor een andere gelegenheid, dan bent u bij hem aan het juiste adres. Met zijn enthousiasme en op maat gemaakte trucs weet hij het jonge publiek te bespelen en hen een geweldige middag of avond te bezorgen.

Verder is goochelaar Robin te boeken als beurs goochelaar, maar hij kan ook een podiumact verzorgen bij een presentatie of een opening. Deze acts zijn meer geschikt voor bedrijven die zakelijke evenementen willen opleuken.

Entertainment waar alle doelgroepen van genieten zijn de workshops goochelen, waar u goochelaar Robin Matrix voor kunt inhuren. Hij verzorgt voor u en de gasten een leuke interactieve workshop, waarin de aanwezigen met elkaar kunnen proberen om simpele, maar indrukwekkend ogende trucs onder de knie te krijgen.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>