Deel DIt

Goochelaar Gouda

Regel een goochelaar voor uw feest in Gouda. Een goochelaar op uw feest, partij of evenement: dat is natuurlijk een droom. Met een vleugje magie kan die droom nu verworden tot werkelijkheid. Boek een professionele en ervaren goochelaar Gouda, die het hele gezelschap vermaakt met spannende trucs en mysterieuze illusies. Een goochelshow is tijdloos vermaakt, en valt in de smaak bij jong en oud. Perfect voor op een huwelijk of een kinderfeestje, maar ook op beurzen, conferenties of andere zakelijke bijeenkomsten. Interesse? Kijk dan snel op onze website en wie weet heeft u binnenkort een echte goochelaar over de vloer.

Waarom goochelen tot de verbeelding spreekt

Met goochelaar Robin Matrix haalt u een werkelijk geweldig act in huis. Sinds de negentiende eeuw, toen goochelaars in Engeland voor het eerste grote podiumshows begonnen te geven, is de magie en betovering populair bij iedereen: dingen verdwijnen en verschijnen, en het onmogelijke wordt heel even werkelijkheid. Het element van verrassing wordt daarbij op een fascinerende manier gekoppeld aan mysterie en geheimhouding. Sindsdien zijn goochelaars alleen maar beter, sneller en ingenieuzer geworden. De illusies en goocheltrucs die u vandaag de dag te zien krijgt, zijn dan ook het resultaat van honderden jaren perfectionering.

goochelaar-doelgroep-1-1

 

Het hele gezelschap wordt vermaakt

Omdat een goochelaar in zijn eentje werkt, is hij zeer flexibel. Daarom kan hij in principe spelen voor ieder gezelschap. Het publiek wordt altijd betrokken bij de show, zodat iedereen op het puntje van zijn of haar stoel zit. Of het nu gaat om een kinderfeestje, waarvoor u een kindergoochelaar zoekt die leuke en spannende trucs voor de kids doen kan, of om zakelijk evenement waarop u tijdens de lunch een korte oppeppende show wil regelen: bij ons is alles mogelijk. In overleg met Robin Matrix wordt een show ontworpen die perfect past bij uw eisen en wensen. Klant is dus koning.

Een goochelshow in Gouda voor u

Goochelaars zijn op hun plaats op een feest, maar ook in veel andere contexten. Doe bijvoorbeeld uw voordeel met een goochelaar op een beurs of evenement: een goochelaar kan de aandacht trekken op een unieke en positieve manier, en klanten vermaken of interesseren in uw product als geen ander. De goochelshow kan zowel in het Engels als in het Nederlands gegeven worden. Doordat een goochelaar Gouda in principe een eenmansshow neerzet, zijn de prijzen zeer schappelijk – zeker vergeleken met andere feestacts, zoals bands of dj’s. Toch heeft een goochelaar, dankzij de publieksparticipatie en de verrassende trucs, een enorme impact. Met jarenlange ervaring en meer dan 2500 shows op zijn naam, bent u gegarandeerd van een knallende show.

Verrassend lage tarieven voor een goochelaar

Met een goochelaar Gouda kunt u eigenlijk geen foute keuze maken. Dankzij de vele verschillende mogelijkheden en de professionaliteit van een van de beste jonge goochelaars in Nederland, weet u dat u waar voor uw geld krijgt. Regel dus snel een geweldige act voor op uw feest of partij en geniet van een magische avond. Kijk op onze website voor meer informatie, en neem contact met ons op voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>