Deel DIt

Goochelaar Groningen

Goochelaar Groningen, where the magic happens? Voor magie moet u bij Robin Matrix zijn. Hij verzorgt voor u een show die die u nooit meer zult vergeten. Een middagje of avondje  levert gegarandeerd een dagdeel lachen, verbazen en genieten op. Een origineel entertainment dat geschikt is voor jong en oud. Het entertaiment kan ingezet worden bij allerlei gelegenheden. Of het nu bij een receptie of seminar is, of een feestelijke gelegenheid als een verjaardag, bruiloft of personeelsfeest is: goochelaar Groningen heeft alles in huis om de middag of avond te doen slagen.

goochelaar-doelgroep-1-1

Goochelaar Groningen is vingervlug aan tafel

Hij heeft het vermogen om voor uw neus dingen te laten verdwijnen en illusies te creëren. Hij is vingervlug en is een meester in afleiding. Niet alleen is hij in staat om supersnel te handelen, waardoor u vaak niet precies ziet waar hij mee bezig is, hij weet u ook te misleiden door zijn vlotte babbel en zijn mysterieuze gebaren. Goochelen is immers ook presenteren. Door uw aandacht af te leiden, kan goochelaar Robin razendsnel zijn trucs uitvoeren zonder dat u dat doorgeeft. Het ontcijferen van zijn trucs is niet alleen een grote uitdaging, maar een illusie op zich.

Goochelaar Groningen kan de trucs voor uw neus uitvoeren aan tafel. Hij neemt hiermee het risico om betrapt te worden, maar na ruim 2300 shows is hij nog niet ontmaskerd. Hij doet de moeilijkste trucs simpel lijken. De tafelgoochelaar zorgt ervoor dat hij altijd contact heeft met zijn gasten. De interactie met deze vrolijke entertainer zullen u nog harder met de neus op de feiten drukken, wanneer hij bij u aan tafel een van zijn onbegrijpelijke trucs uithaalt.

Overige leuke goochel acts van Robin

Naast tafeltrucs heeft hij nog veel meer in petto. Zo kunt u hem boeken als kindergoochelaar, beursgoochelaar en als zakkenroller, maar hij is ook beschikbaar voor podiumacts en zelfs voor leuke, interactieve goochelworkshops. U kunt zelf kiezen wat het beste bij de gelegenheid past en wat u het leukste vindt.

Als kindergoochelaar is goochelaar Groningen in te huren voor verjaardagsfeestjes, maar ook voor evenementen op scholen of speciale kindermiddagen. Robin Matrix zorgt ervoor dat kinderen oren en ogen tekort komen. Door zijn grappige opmerkingen en speelse presentatie is hij perfect voor alle kinderevenementen.

Voor het oudere, professionele publiek, verzorgt hij shows op beurzen en andere zakelijke events. Op aanvraag kan hij zijn show aanpakken op het soort bedrijf waar de show wordt gehouden of waarvoor de show bedoeld is. Deze tafelgoochelaar kan trucs met allerlei voorwerpen, dus ook met het product dat u aanprijst op de beurs.

Zijn speelse presentatie is de grote kracht van deze goochelaar. Dit komt zeer goed van pas wanneer hij op uw aanvraag uw gasten ontdoet van hun waardevolle spullen als zakkenroller of wanneer hij juist uw gasten leert goochelen bij de workshop goochelen. Het zijn beide zeer gewilde activiteiten bij bedrijfsevenementen. Net als bij de podiumacts die goochelaar hij voor u kan verzorgen, zorgt hij ervoor dat de gasten centraal staan en uiteindelijk tevreden naar huis gaan. De ervaring leert dat zijn shows een leuke manier zijn om met andere mensen te interacteren en te werken aan de sfeer in uw (zakelijke) team.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>