Deel DIt

Goochelaar Haarlem

Goochelaar Haarlem voor al uw feesten en partijen! Voor feesten en partijen moet u bij deze goochelaar zijn. Veel feestjes zijn niet compleet zonder leuk entertainment. Wanneer u iets organiseert voor grote groepen is het leuk om catering te hebben en/of iemand die de avond van muzikale begeleiding kan voorzien. Maar heeft u wel eens aan een goochelaar gedacht? Een goede goochelaar weet grote gezelschappen te betoveren, weet hoe hij inspeelt op de wensen van de organisator en, wellicht het belangrijkste, laat mensen met een lach naar huis gaan. Goochelaar Robin is een dergelijke goochelaar. U kunt hem door heel Nederland boeken en hij luistert graag naar uw wensen. Indien gewenst stelt hij zijn show(s) samen met u. Goochelaar Haarlem is van alle markten thuis en is te boeken voor vele verschillende gelegenheden. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende shows.

goochelaar-doelgroep-1-1

Goochelaar Haarlem is zowel tafelgoochelaar als kindergoochelaar en beurs goochelaar

Wanneer u deze goochelaar inhuurt, haalt u een getalenteerde en ervaren goochelaar in huis. Hij beschikt over alle skills waar een goochelaar over moet beschikken, maar is ook nog eens in staat om zijn shows meer schwung te geven door ze op te leuken in woord en gebaar. Goochelaar Robin weet wat er van hem verwacht wordt en kan zich als geen ander aanpassen aan het publiek. Hij betrekt het publiek in zijn wonderbaarlijke optredens en zorgt ervoor dat de gasten actief betrokken zijn bij zijn optredens. De combinatie van deze kwaliteiten zorgen ervoor dat hij zeer verschillende shows kan aanbieden. Hij heeft shows voor verschillende soorten publiek en voor verschillende settings. Zo is hij zowel tafelgoochelaar als kindergoochelaar en beurzengoochelaar.

Als tafelgoochelaar is goochelaar Haarlem een joviale, vrolijke entertainer die zijn gasten persoonlijk benaderd, door zijn trucs aan tafel te vertonen. U bent als gast niet veilig voor de gekke fratsen en onbegrijpelijke illusies die hij u voorschotelt. Zowel simpele kaarttrucjes als de ingewikkeldere verdwijntrucs kunnen de revue passeren.

Op de beurs gaat goochelaar Haarlem niet naar de gasten toe, maar zorgt hij ervoor dat de gasten naar hem toekomen, bij uw stand. Met zijn spontane, vrolijke voorkomen zorgt hij dat potentiële klanten komen kijken hoe hij goochelt met uw product. Ook voor andere zakelijke evenementen is de beurs goochelaar een ludieke wijze om uw product te presenteren aan de zakelijke wereld.

Als er een doelgroep is die zeer geïnteresseerd is in goochelen en magie, dan is het de doelgroep kinderen. Daarom is het voor uw kinderfeestje ideaal om een bekwame goochelaar in te huren die goed met kinderen kan omgaan. Goochelaar Haarlem biedt u een leuke, interactieve show die helemaal is afgestemd op de doelgroep.

Leer zelf goochelen bij de workshop goochelen

Goochelen is leuk en intrigerend om naar te kijken, maar misschien nog wel leuker om zelf te doen. Goochelaar Robin kan u de basisbeginselen van het goochelen bijbrengen tijdens zijn workshop goochelen. Hij leert u relatief simpele trucs, maar wel trucs waarmee u zelf de show kunt stelen bij vrienden, bekenden en andere toeschouwers. De workshop is een leuke groepsactiviteit die erg populair is bij (werkgerelateerde) teamuitjes.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>