Deel DIt

Goochelaar Hengelo

Een goochelaar op uw feest of partij in Hengelo. U geeft een feestje, en u staat open voor verrassingen? Huur dan een goochelaar Hengelo in om uw evenement op de vrolijken. Met wilde trucs, een positieve energie en een razendsnelle show tovert een goochelaar uw huwelijksfeest, kinderpartij of evenement om tot een geweldig succes. Geniet met het hele gezelschap als vanouds van spectaculaire verdwijntrucs, vliegensvlug handwerk en de magische sfeer die een professionele goochelaar met zich meebrengt. Bekend van televisie, en populair over de hele wereld. Bij ons zit u aan het goede adres voor een goochelshow die uw hele evenement gegarandeerd tot een succes maakt.

De historie van het goochelen

Lang, lang geleden was de wereld nog een stuk mysterieuzer dan nu. Vreemde wezens, rare verschijnselen en magische gebeurtenissen beheersten het leven van mensen. Inmiddels hebben wij als mensheid, onder andere door middel van wetenschap, veel van de wonderbaarlijke vraagstukken die onze voorvaders bezig hielden, opgelost. Maar goochelaars voeren ons heel eventjes terug naar dat eeuwenoude gevoel van verwondering en twijfel aan de wereld om ons heen. Daarom is een goede goochelshow een belevenis voor jong en oud. Wil jij ook goochelaar Robin Matrix inhuren, om dat speciale gevoel te beleven? Kijk dan op onze website.

goochelaar-doelgroep-1-1

 

De beste goochelshow in Hengelo

Een goochelaar kan ingehuurd worden voor allerlei verschillende evenementen. Op een feest of partij kan het hartstikke leuk zijn om een grote goochelshow op een podium te regelen. Daarbij wordt het hele publiek betrokken bij illusies en grootschalige goocheltrucs, wat een goede sfeer en een groepsgevoel in de hand werkt. Voor een kleinschaliger feest, een kinderpartijtje of een korte show tussendoor kan een goochelaar Hengelo ook trucs doen op een meer persoonlijk level: een pak kaarten en wat accessoires neemt hij weinig ruimte in. Het voordeel aan een dergelijke insteek is dat u een zeer individuele show krijgt, waarbij publieksparticipatie centraal staat. Iedereen kan dan van dichtbij meegenieten van de verschillende trucs.

Goochelaar Hengelo tegen een schappelijk tarief

Voor een feest of partij, maar ook voor een zakelijk evenement is een goochelaar geschikt. Als tafelgoochelaar maar ook voor een workshop goochelen, waarbij het publiek inzicht krijgt in de manier waarop een goochelaar te werk gaat en aandacht focust of afleidt, kan u voor alle gelegenheden wel een geschikte goochelshow regelen. Dat kan al tegen zeer schappelijke tarieven. Met goochelaar Robin Matrix heeft u dus een flexibele en relatief goedkope act in huis, waar iedereen zeker nog dagen over napraat.

Beleef een wonderbaarlijk mooie avond

Een goochelaar is een unieke act die gegarandeerd in de smaak valt bij vrienden, familie en collega’s. De grenzen van wat mogelijk is worden uitgerekt tot voorbij uw verwachtingen. Met een goochelaar die al jaren lang succesvolle shows verzorgt, bent u ook zeker van een mooie middag of avond. Bent u benieuwd hoe u een goochelaar Hengelo regelt op uw feest of evenement? Neem dan contact met ons op via de website en vraag ons om een offerte. U kunt daar ook terecht voor eventuele vragen en meer informatie vinden over de soorten shows die wij verzorgen.

 

 

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>