Deel DIt

Goochelaar Hoorn

Een goochelaar voor uw evenement in Hoorn. Wanneer u een feest, partij of evenement een knallend succes wil maken, kunt u overwegen om een goochelaar Hoorn in te huren. Tijdens een goochelshow raakt jong en oud in de ban van de illusies en trucs die op professionele wijze worden uitgevoerd. Met een ervaren goochelaar – een van de beste van het land, en bekend van televisie – haalt u een act van absolute topkwaliteit in huis. Dat kan bovendien al tegen zeer lage prijzen. Kijk snel op onze website voor meer informatie en laat u verrassen door een goochelshow waar u nog dagen lang over na zult praten met uw vrienden, kennissen of collega’s.

Gelooft u in magie?

Een goochelshow is een zeer geliefde act. De laatste decennia zijn goochelaars eigenlijk alleen maar populairder geworden – een feit dat zich onder andere vertaalt in de vele televisieprogramma’s die aan het goochelen gewijd zijn. Een goochelaar Hoorn kan zijn publiek betoveren door de grens tussen wat echt is, en wat niet echt is, tijdelijk op te heffen. In de handen van een goochelaar lijkt de wereld heel even weer een wonderlijke plek, waar alles mogelijk is. Dat is een fascinerende en inspirerende ervaring voor ieder gezelschap.

goochelaar-doelgroep-1-1

 

Flexibel en fascinerend

Met een van de meest bekende goochelaars van Nederland tot uw beschikking op uw feest, partij of evenement, kan het feest bijna niet meer mislukken. In overleg met u plannen wij een show die precies past bij uw wensen. Een goochelaar Hoorn is, omdat hij in zijn eentje werkt, een zeer flexibele act. Door in te spelen op het publiek, kan hij bij iedere gelegenheid ingezet worden: van een huwelijk tot een kinderfeestje, van op een beurs tot aan een demonstratie om de risico’s van zakkenrollen te laten zien. Compleet op uw wensen afgestemd verzorgen wij altijd een onvergetelijke show voor uw publiek.

Laat u verrassen door de lage tarieven

Voor een act van de hoogste kwaliteit betaalt u verrassend weinig. Dat lijkt misschien magie, maar is in feite logisch. Een goochelaar werkt alleen, en heeft relatief weinig spullen nodig om een grote impact te maken. Met een pak kaarten kan een professionele en ervaren goochelaar zonder moeite een heel publiek vermaken. Ook voor op een zakelijk evenement is een goochelaar overigens een prima keuze. Zo kan er bijvoorbeeld een workshop goochelen gegeven worden: een intrigerende twist op een presentatiecursus, waarbij duidelijk gemaakt wordt hoe belangrijk het leiden en afleiden van aandacht is op het podium om een succesvolle show neer te zetten. Ook dat is dus mogelijk met een goochelaar Hoorn.

Een betoverende goochelshow voor jong en oud

Bent u inmiddels wel benieuwd geworden, en wil u wat meer informatie verzamelen? Kijk dan gerust rond op onze goed verzorgde website. Daar vindt u naar een beschrijving van de mogelijkheden ook een beschrijving van de goede ervaringen van onze klanten, en filmpjes van de goochelaar in actie. Voor de meest recente tarieven kunt u contact met ons opnemen om een offerte aanvragen. Boek goochelaar Robin Matrix, en u heeft altijd een prima avond.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>