Deel DIt

Goochelaar Leiden

Maak kennis met Robin Matrix, de virtuoze goochelaar Leiden! De goochelaar staat bekend als iemand die kaarten schudt en uiteindelijk de juiste kaart raadt. Iemand die voor familie en vrienden een muntje laat verdwijnen en een konijn uit een hoed tovert. Professionele goochelaars zijn echter meer dan dat. Het zijn entertainers die shows vol spanning, sensatie en spektakel bieden.

Om dit te onderstrepen willen we u kennis laten maken met goochelaar Leiden, een echte virtuoos die met zijn handen en zijn mond zijn publiek in zijn greep houdt. Goochelen is immers niet alleen simpelweg een trucje uitvoeren met je handen, een echte goochelaar bespeelt zijn publiek en stuurt ze de verkeerde kant op. Het verhaal bij een truc is vaak belangrijker dan de truc zelf. Dit is wat goochelaar Robin Matrix tot in perfectie beheerst. Zijn lange staat van dienst bewijst dat hij geen enkele moeite heeft om grote groepen mensen massaal in het ootje te nemen. Hij heeft hierin zijn eigen stijl, een stijl die ervoor zorgt dat het publiek zover wordt betrokken in de trucs, dat het nog moeilijker is voor te stellen dat het allemaal onder uw neus gebeurt.

goochelaar-doelgroep-1-1

Goochelaar Leiden is beter bekend als Robin Matrix, een professional die te boek staat als een van de bekendste goochelaars van Nederland. Dit heeft hij in de eerste plaats te danken aan zijn talent en zijn gave om op iedere plek waar hij komt te betoveren, en in de tweede plaats aan zijn tv-optredens en de onderscheidingen die hij kreeg. Tien jaar geleden werd hij zelfs uitgeroepen tot de beste algemeen goochelaar van Nederland. Op zijn achtste jaar begon hij al met de beginselen van het goochelen, inmiddels is hij 12 jaar professional en gaf hij meer dan 2400 keer acte de présence.

Keuze uit 6 verschillende optredens van goochelaar Leiden

Wanneer u goochelaar Robin Matrix wilt boeken, dan heeft u de keuze uit zes verschillende soorten optredens. Robin Matrix is te boeken als tafelgoochelaar, kindergoochelaar en beurs goochelaar. Dit toont direct zijn veelzijdigheid en zijn vermogen om zich aan te passen aan zijn publiek. Kinderen verwachten bijvoorbeeld heel wat anders van een goochelshow dan volwassenen en op een beurs is het doel anders dan bij een tafelshow. Bij een tafelgoochelshow nodigen mensen de goochelaar uit om op te treden, op de beurs probeert de goochelaar de aandacht te trekken van zoveel mogelijk mensen, zodat zij komen kijken bij de betreffende stand. In alle gevallen geldt, dat goochelaar Leiden zijn uiterste best doet om het publiek te betrekken in zijn show, jong en oud. Hier slaagt hij doorgaans erg goed in, gezien de beoordelingen die hij krijgt (toeschouwers geven hem gemiddeld maar liefst een 9,5).

Voor grotere evenementen kunt u goochelaar Leiden boeken voor een podiumact. Ook zet hij zijn kennis en kunde in om anderen te onderwijzen, u kunt hem inhuren voor een goochelworkshop. Tot slot is Robin Matrix een meester in zakkenrollen. Als zakkenroller was hij onder andere te zien bij het programma RamBam. Ook u kunt hem inhuren als zakkenroller, om uw gasten te trakteren op een (on)aangename verrassing.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>