Deel DIt

Goochelaar Lelystad

Zoekt u naar een goochelaar voor uw feest of evenement? U had het misschien niet gedacht, maar het inhuren van een goochelaar Lelystad is zeer gemakkelijk. Voor ieder feest of partij – of het nu gaat om een huwelijk, feest of kinderpartijtje – kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen dan ter plekke een goochelshow die helemaal past bij de gelegenheid. Ook voor zakelijke evenementen en op beurzen kunt u bij ons aankloppen. Met jarenlange ervaring en al meer dan 2500 succesvol verzorgde shows bent u met een goochelaar Lelystad gegarandeerd van een geweldige avond voor jong en oud. Meer weten? Kijk dan op onze website.

De geschiedenis van het goochelen

Het goochelen heeft een lange geschiedenis. Eeuwenlang werd er weinig onderscheid gemaakt tussen magie en goochelen: men geloofde echt dat de werkelijkheid tot op zekere hoogte kneedbaar was, en verdacht goochelaars vaak van heulen met de duivel. Pas in de 19e eeuw werd in Londen het goochelen zoals wij dat nu kennen razend populair. Met een goochelstok toverden de eerste goochelaars op podia konijnen uit hun hoge hoed voor een groot publiek. Die populariteit is altijd blijven bestaan, maar het beroep is langzaamaan wel ontwikkeld. Heden ten dage is een goochelaar dan ook een zeer flexibele act. Er zijn allerlei vormen en variaties: illusies, kaarttrucs, verdwijntrucs, enzovoorts.

goochelaar-doelgroep-1-1

 

Een prachtige show

In die variëteit schuilt eigenlijk ook meteen de kracht van de goochelaar. Voor iedere gelegenheid en voor ieder publiek is een goochelshow op zo’n manier in te richten, dat het een spetterend succes wordt. Goochelaar Robin Matrix kan voor een klein publiek een intieme show geven, bijvoorbeeld als kindergoochelaar of tafelgoochelaar. Maar hij kan ook een grotere podiumshow geven, waarbij jong en oud meegezogen wordt in een energiek en verrassend spektakel. Op zakelijke evenementen, tot slot, is de goochelaar ook in zijn element. Hij lokt klanten naar uw stand of maakt op een memorabele wijze reclame voor uw producten.

Een goochelshow spreekt tot de verbeelding

In overleg met uw wensen kan een goochelaar Lelystad dus precies de show geven die u wenst. Omdat een goochelshow altijd voor het grootste gedeelte gebaseerd is op interactie met het publiek, wordt iedereen actief betrokken en wordt verwondering gewekt bij jong en oud. Een goochelaar kan ook ingezet worden als professioneel zakkenroller – bijvoorbeeld bij demonstraties tijdens voorlichtingen. Voor een meer serieuze bijeenkomst is een workshop goochelen is ook een mogelijkheid. Daarbij krijgt het publiek inzicht in de manier waarop een goochelaar te werk gaat, en leert men iets over het vestigen en afleiden van aandacht tijdens presentaties. Dat combineert dus het leuke met het nuttige op een unieke wijze.

Huur een goochelaar in Lelystad

Twijfel niet langer, en huur een goochelaar Lelystad in voor uw feest, kinderpartij of evenement. Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft, alsmede enkele filmpjes die een indruk geven van de klasse van een van de beste goochelaars van Nederland. Neem snel contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek hoe een professionele goochelaar uw feest omtovert tot een magische gelegenheid.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>