Deel DIt

Goochelaar Nieuwegein

Beleef een magische avond in Nieuwegein. Voor een onvergetelijke goochelshow voor ieder gezelschap, bent u bij ons aan het goede adres. Met jarenlange ervaring en een doortastende, professionele instelling regelen wij voor u een perfecte goochelshow die bij iedereen in de smaak valt. Een goochelaar Nieuwegein is makkelijk geregeld en hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn. Maak kennis met onze prima service en schappelijke tarieven, en boek nu een goochelshow voor uw feest of evenement. Een goochelaar zorgt iedere keer weer voor een wonderbaarlijke show, met veel actie en humor. Daarmee beleeft u gegarandeerd een geweldige, magische avond.

Prachtige goochelshows voor jong en oud

Goochelshows zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. U kent vast wel een bekende goochelaar van televisie, of misschien bent u zelfs in het theater naar een voorstelling geweest. Met grote en complexe trucs en bijna verontrustend overtuigende illusies maken goochelaars de grens tussen wat mogelijk is en wat niet mogelijk is, een stuk kleiner. Als u een goochelaar Nieuwegein boekt bij ons, dan haalt u een van de beste jonge goochelaars van dit moment in huis. Beleef nu hoe leuk en verrassend het is om een goochelaar van dichtbij bezig te zien, en huur een goochelshow in voor uw feest of evenement.

goochelaar-doelgroep-1-1

 

Een goochelaar is een flexibele act

Professionaliteit en flexibiliteit: dat karakteriseert een goochelshow die u bij ons boekt. Een goochelaar kan veel verschillende gedaantes aannemen: kindergoochelaar, beursgoochelaar, tafelgoochelaar of zelfs professioneel zakkenroller. Dat laatste is bijvoorbeeld geschikt voor bij demonstraties om te waarschuwen tegen de risico’s van het zakkenrollen. Voor iedere gelegenheid is er dus eigenlijk wel een goochelaar in te zetten. Wij overleggen altijd met u wat voor show het beste past bij uw plannen, en stemmen onze voorstelling daar geheel op aan. Of u nu een huwelijksfeest geeft en een grote podiumact verlangt, of een intiem feest waarbij de goochelaar in direct contact staat met het publiek en u van dichtbij verrast met zijn trucs: alles kan geregeld worden

Gegarandeerd een geweldig feest

Voor op beurzen en evenementen is een goochelaar een geschikte keuze. Met veel energie en humor interesseert hij potentiële klanten in uw bedrijf, product of dienst. Ook kan de goochelaar Nieuwegein een workshop goochelen verzorgen. Dat is vooral geschikt voor een gezelschap dat het aangename wil combineren met het nuttige. Tijdens de workshop leert u trucs die de goochelaar gebruikt tijdens het presenteren van zijn trucs: hoe de aandacht van het publiek gevestigd kan worden op bepaalde aspecten, en andere zaken juist onopgemerkt kunnen blijven. Handig en leuk dus, vooral als u zelf vaak op een podium staat – daar steekt u nog wat van op.

De beste goochelaar in Nieuwegein en omstreken

Wij regelen de beste show in de wijde omtrek. Bent u geïnteresseerd en wil u Robin Matrix op uw feest of partij, neem dan snel contact met ons op via de website. Daar kunt u uiteraard ook terecht voor meer informatie, filmpjes, testimonials en andere zaken. Voor vragen of om een offerte aan te vragen, kunt u ons gemakkelijk mailen. Wie weet tot binnenkort, als wij een show bij u komen verzorgen.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>