Deel DIt

Goochelaar Nijmegen

Verrassing en plezier bij Goochelaar Nijmegen. Robin Matrix was voorbestemd om goochelaar te worden. Al toen hij acht jaar oud was leerde hij zijn eerste goocheltrucjes. Inmiddels is hij een gerenommeerde magiër die zowel nationaal als internationaal bekend is bij het grote publiek. Hij won prijzen en deed tal van televisieoptredens. Onlangs was hij nog te zien bij de portemonneetest van het programma RamBam, waar hij zijn skills als zakkenroller mocht botvieren op nietsvermoedende burgemeesters.

Als goochelaar Nijmegen treedt Robin Matrix op bij zakelijke evenementen en privéfeestjes. Bruiloften, recepties, verjaardagen, beurzen, openingen en personeelsactiviteiten, goochelaar Robin Matrix weet er altijd een mooie happening van te maken. Hij is door iedereen in te huren en niets is hem te gek. Wanneer u een onvergetelijk evenement wilt organiseren, dan is hij uw man.

goochelaar-doelgroep-1-1

Goochelaar Robin Matrix is goed op het podium, maar ook bij u aan tafel

Robin Matrix is een echte performer. Hij weet als geen ander hoe hij een show moet aankleden en hoe hij zijn publiek moet betrekken in zijn grappige, energieke optredens. Zijn podiumacts zijn dynamisch, groots en meeslepend, maar ook wanneer u kiest voor een act waarbij hij trucs aan tafel komt doen zijn zeer de moeite waard. Gasten ervaren de directe interactie met goochelaar Robin Matrix over het algemeen als zeer prettig. Stiekem houden we er maar al te veel van om voor onze neuzen beetgenomen te worden.

De podiumacts waarvoor u goochelaar Nijmegen kunt boeken, zijn zeer geschikt voor evenementen die groots geopend moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opening van een bedrijf of van een nieuwe afdeling. Ook bij belangrijke presentaties of conferenties is goochelaar Nijmegen de perfecte persoon om het ijs te breken en om het publiek los te maken.

Als tafelgoochelaar kan goochelaar Robin Matrix bij veel soorten publiek optreden. Hij loopt door de zaal en gaat de aanwezigen ‘te lijf’ met kaarttrucs en andere verrassende magische handigheidjes. Altijd leuk op feestjes, recepties, borrels en andere feestelijke evenementen. De duur van het optreden kunt u in overleg met hem zelf bepalen.

Robin Matrix kan speciaal voor u ook als kindergoochelaar optreden. Hij is een meester in het inspelen op zijn doelgroep. Zo kan hij ook juist bij zakelijke evenementen optreden, bijvoorbeeld als beurs goochelaar. Wanneer u zelf actief wilt meedoen, dan is hij zelfs bereid om een leuke workshop goochelen te verzorgen.

Wat u moet weten wanneer u Goochelaar Nijmegen boekt

Wanneer u goochelaar Nijmegen boekt, kunt u ervan uitgaan dat u zelf niets hoeft te regelen. Uiteraard kan hij zijn show in overleg met u aanpassen aan het publiek, maar op de dag zelf kunt u lekker achterover leunen. Hij staat 24 uur per dag voor u klaar en rekent geen reiskosten. Hij garandeert u op tijd te zijn bij de show.

Wat betreft de show kunt u vele kanten op. In de twaalf jaar dat goochelaar Robin Matrix actief is, heeft hij meer dan 2400 optredens gedaan. In die tijd heeft hij zoveel ervaring opgedaan dat hij op vele fronten een expert is geworden in het verzorgen van het entertainment bij een breed publiek. Hij is dus op vele manieren in te zetten.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>