Deel DIt

Goochelaar Den Bosch

Goochelaar ’s Hertogenbosch is de beste van Nederland. Stelt u zich eens voor: de beste goochelaar van Nederland op uw feest of bijeenkomst. Dit is niet eens onrealistisch. Goochelaar ’s Hertogenbosch, in 2006 verkozen tot Nederlands’ beste algemeen goochelaar, is namelijk in heel het land te boeken op ieder moment van de dag, zeven dagen per week. Dit is voor u dé kans om het publiek te trakteren op een unieke show die ze nooit hadden verwacht. Op de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een optreden, workshop of andere vorm van entertainment van deze topgoochelaar, die ook al tweemaal in België werd onderscheiden voor zijn vakmanschap (Magic Effects Super Cup).

Theatraal, energiek en grappig: Goochelaar Den Bosch gaat voor de totaalbeleving

De optredens van goochelaar Den Bosch zijn meer dan een aaneenschakeling van goocheltrucs. Goochelaar ’s Hertogenbosch wil zijn publiek van begin tot eind boeien en gaat voor de totaalbeleving. Het is juist de afwisseling en het theatrale, energieke karakter wat bezoekers zo waarderen in zijn optredens. Hij kleedt zijn shows op een unieke manier aan. Zijn manier van presenteren is energiek en zijn omgang met de bezoekers is joviaal. Zo worden de gasten getrakteerd op shows die zijn doordrenkt met interactiviteit, humor en (uiteraard) onnavolgbare goochelarij.

goochelaar-doelgroep-1-1

Goochelaar ’s Hertogenbosch: waar, wanneer en hoe?

Nu wilt u natuurlijk graag weten waar goochelaar Den Bosch optreedt, wanneer hij optreedt en wat voor optreden hij geeft. De waar en wanneer vraag zijn makkelijk te beantwoorden: Dat bepaalt u namelijk helemaal zelf. Goochelaar ’s Hertogenbosch heeft geen vaste tijden waarop hij zijn shows verzorgd. U kunt hem zelfs 24/7 boeken. Ook de locatie bepaalt u helemaal zelf, goochelaar Den Bosch treedt door heel Nederland op, zonder hier reiskostenvergoeding voor te vragen. Hij treedt op bij conferenties, bij bedrijven, bij horecagelegenheden en in andere ruimtes. Hij is hierin dus zeer flexibel.

De hoe vraag is echter wat gecompliceerder. Dit komt omdat goochelaar ’s Hertogenbosch niet één vaste show heeft die hij iedere keer opvoert. Hij is van alle markten thuis en er zijn verschillende optredens te boeken die u kunt afstemmen op de doelgroep en op het evenement waar hij komt optreden. Wanneer u bijvoorbeeld een sociale, grappige en kwalitatief goede goochelaar zoekt om op te treden voor kinderen, dan heeft hij ook een show op maat.

Wanneer u een goochelaar zoekt voor uw bedrijf, dus voor een personeelsfeest, een grote opening of voor een teambuilding activiteit, dan is hij ook de juiste persoon. Als tafelgoochelaar is hij zeer geschikt wanneer u in een ongedwongen, feestelijke ambiance vermaakt wilt worden. Wanneer de setting wat meer zakelijk is, maar u toch het publiek warm wilt maken, dan kunt u ervoor kiezen om hem in te huren voor een podiumact. Ook voert hij shows op bij beurzen, waar hij zelfs met uw product kan goochelen.

Verder kunt u ervoor kiezen om goochelaar ’s Hertogenbosch in te huren als zakkenroller, zodat u uw gasten op een ongewone, doch ludieke manier kunt verrassen. Tot slot geeft hij ook workshops goochelen, waardoor u en uw gasten niet leidend voorwerp worden, maar juist de personen die in het vervolg andere mensen kunnen beetnemen.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>