Deel DIt

Goochelaar Schiedam

Haal een goochelaar in huis. Een feest om nooit te vergeten – dat beleeft u met een goochelaar Schiedam op uw feest of evenement. Droomde u er als klein kind al van om een goochelaar over de vloer te hebben? Of bent u benieuwd of u een professionele en ervaren goochelaar van dichtbij op een foutje kunt betrappen? Huur dan een goochelaar in voor uw huwelijk, feest, of kinderpartijtje. Ook voor de meer zakelijke bijeenkomsten, of bijvoorbeeld als beursgoochelaar, kunt u bij ons terecht. Met een speciaal op de situatie afgestemde show beleeft u een magische tijd en heeft u nog maandenlang iets om over na te praten met vrienden en kennissen.

De kunst van het verbazen

Goochelaars vermaken hun publiek al millennia lang. Lang geleden is het goochelen ontwikkeld vanuit religieuze hoek: priesters probeerden met illusies de indruk te wekken, dat goden een directe invloed op de wereld uitoefenden. Het beroep goochelaar zoals wij dat kennen, stamt echter uit de 19e eeuw. In Engeland werken grote en uitgebreide goocheltrucs, waarbij personen verdwijnen en weer verschijnen, zeer populair. Inmiddels is het beeld van de goochelaar een stuk hipper geworden. De hoed en de goochelstok hebben plaatsgemaakt voor een zeer eigentijdse aankleding en moderne trucs zijn sneller, ingewikkelder en beter dan voorheen. Maar de basis is altijd hetzelfde gebleven. Met een combinatie van verbazing, enthousiasme en humor vermaakt ook een goochelaar Schiedam ieder publiek.

goochelaar-doelgroep-1-1

 

Een goochelaar op uw feest of partij

Het aantrekkelijke van het inhuren van een goochelaar, is dat u in zee gaat met een eenmansshow. Dat betekent dat de inrichting van de middag of avond en de precieze vormgeving van de show geheel in overleg met u geregeld kan worden. Of u nu een podiumact zoekt waarbij flink uitgepakt wordt, of juist voor een kinderfeestje of kleiner type gelegenheid een tafelgoochelaar in wil huren, die op intieme wijze een publiek betrekt bij zijn show: het is allemaal mogelijk. Bovendien kost het inhuren van een goochelaar Schiedam relatief weinig geld – zeker vergeleken met een grotere act als een band – terwijl het een grote indruk maakt op het publiek en gegarandeerd een positieve sfeer met zich meebrengt.

Een boeiende workshop

Ook een workshop goochelen hoort tot de opties. Daarbij krijgt het publiek enig inzicht in de manier waarop een professionele goochelaar speelt met de aandacht van zijn toeschouwers: het afleiden en vasthouden van focus tijdens de presentatie is namelijk de kern van het goochelen zelf. Daar kan u dus nog wat van opsteken tijdens presentaties of lezingen. Tot slot kan de goochelaar Schiedam ook prima op een beurs worden ingehuurd, of kan hij zelfs als professioneel zakkenroller ingehuurd worden – bijvoorbeeld voor een demonstratie.

Deze goochelaar steelt de show

Niet alleen voor op huwelijken, feesten of kinderpartijen, maar ook op zakelijke bijeenkomsten kan deze goochelaar Schiedam aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan een oppeppende en inspirerende goochelshow tussen de bedrijven door bij een grote bijeenkomst of vergadering: hartstikke geschikt om iedereen weer even op te laden. Kijk dus snel op onze website voor meer informatie en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wie weet komen wij binnenkort uw feest of evenement opvrolijken.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>