Deel DIt

Goochelaar Tilburg

Op zoek naar een goochelaar in Tilburg? Wanneer u een evenement organiseert in Tilburg, is het belangrijk om ook de gasten te vermaken met een entertainer. Weet u niet goed hoe u voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, of verjaardag kunt opleuken, dan is er een heel eenvoudige oplossing voor u: u kunt een goochelaar inhuren! Een bekende Nederlandse goochelaar is Robin Matrix. Hij kan uw evenement in Tilburg een groot succes laten worden. In dit bericht komt u meer te weten over deze goochelaar, en hoe hij zijn publiek op verschillende manier weet te amuseren. Ook kunt u hier meer lezen over de voordelen die u heeft door Robin Matrix in te huren.

Is Robin Matrix de juiste goochelaar voor uw evenement in Tilburg?

Natuurlijk heeft u zekere verwachtingen, wanneer u besluit een goochelaar voor uw evenement in Tilburg in te huren. Vooraf bedenkt u welke spannende of bizarre trucs deze goochelaar allemaal moet kunnen uitvoeren, en hoe uw gasten zullen genieten van de show. Robin Matrix is een zeer professionele goochelaar. Hij heeft jaarlijks ongeveer 190 optredens, wat hem een totaal aantal optredens van meer dan 2300 geeft! Robin Matrix werkt voornamelijk in Nederland, maar hij heeft ook klanten in België, Duitsland, Frankrijk en zelfs Japan. Zijn klanten zijn erg tevreden met zijn goede service.

goochelaar-doelgroep-1-1

 

Wat kunt u verwachten van de shows van Robin Matrix?

Robin Matrix heeft een zeer professionele aanpak. Of u evenement in Tilburg nou klein of groot is, hij zal altijd zeer serieus te werk gaan. Daarbij is Robin Matrix zeer goed bereikbaar, waardoor u eenvoudig en duidelijk afspraken met hem kunt maken. Uw wensen zullen volledig in vervulling worden gebracht. De sterke punten van Robin Matrix staan hieronder puntsgewijs opgesomd:

  • Professionele en nette service
  • Goed bereikbaar
  • Duidelijke afspraken
  • Een compleet pakket, geheel afgestemd op uw budget
  • Grote beroepservaring met meer dan 2300 shows
  • Altijd enthousiast en vol energie
  • Uw evenement in Tilburg zal een succes worden

Wat voor shows kan Robin Matrix voor u in Tilburg opvoeren?

De goochelaar Robin Matrix is gespecialiseerd in de drie grootste takken van het goochelen. Afhankelijk van uw eigen wensen, voert Robin Matrix de show op tijdens uw evenement in Tilburg. Hieronder worden de drie verschillende takken van het goochelen kort toegelicht.

Een grote show

De meest bekende tak binnen het goochelen is ‘de grote show’. De goochelaar staat hierbij meestal op een podium en laat zijn of haar trucs zien. Deze trucs zijn meestal grootschalig en spectaculair. Om de spanning te verhogen worden soms mensen uit het publiek gevraagd en er wordt regelmatig gebruik gemaakt van licht en muziek. Wanneer u een grote ruimte bij uw evenement in Tilburg tot uw beschikking heeft, kan een grote show goed uitpakken. Wel zal de goochelaar erg centraal komen te staan, wanneer dit niet de bedoeling is kan u beter een van de onderstaande opties kiezen.

Het tafelgoochelen

Bij het tafelgoochelen zitten (of staan) uw gasten rondom tafels. De goochelaar gaat deze tafels af, en maakt al goochelend een praatje met zijn publiek. Deze vorm van goochelen zorgt voor een relaxte en ongedwongen sfeer, waardoor gasten die elkaar nog niet zo goed kennen losser zullen kunnen communiceren . Bij uw evenement is deze vorm van goochelen ideaal, wanneer de goochelaar niet centraal moet komen te staan maar voornamelijk voor het op gang brengen van een conversatie dient.

Het kindergoochelen

Kindergoochelen wordt steeds populairder. Kinderen zijn vaak zeer enthousiast, waardoor goochelshows altijd zeer bij ze in de smaak vallen. Speciaal voor de kinderen worden er bij kindershows geen enge trucs uitgevoerd, en de goochelaar speelt erg veel in op zijn publiek. Wanneer u op zoek bent naar een kindergoochelaar in Tilburg, bent u bij Robin Matrix zeker aan het juiste adres.

Een goochelcursus

Niet is leuker dan zelf leren goochelen of de werking van bijzondere trucs leren. Dit kunt u uw gasten laten doen door ze een goochelcursus te laten volgen. Een goochelcursus is bovendien een leuk idee als teambuildingactiviteit voor bijvoorbeeld uw medewerkers.

Robin Matrix

De goochelaar Robin Matrix kan u bij uw evenement van dienst zijn. Hij heeft ervaring in het opvoeren van grote shows, maar ook voor tafelgoochelen en kindergoochelen kunt u bij hem terecht. De shows van Robin Matrix zijn erg dynamisch en interactief, waardoor het publiek heerlijk kan genieten van de voorstelling. Doordat Robin Matrix overal in Nederland (en ook in het buitenland) werkt, kunt u hem altijd boeken. In Nederland rekent hij zelfs geen reiskosten!

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>