Deel DIt

Goochelaar Utrecht

Goochelaar Utrecht staat altijd voor u klaar! Stel, u bent van plan een bedrijfsuitje of borrel te plannen maar heeft geen vorm van entertainment geregeld. Om te voorkomen dat uw hele planning in de war loopt, kunt u een goochelaar in Utrecht regelen. Deze kan bijvoorbeeld tafelgoochelen. Hierbij loopt hij rondt tussen tafels, maakt hier en daar een praatje en voert zo nu en dan een trucje uit. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer en zorgt dat de gasten op bijvoorbeeld een borrel wat meer met elkaar gaan praten. Deze samenhang tussen mensen is precies wat u wilt bereiken met een gepland evenement. Robin kan uiteraard ook een centrale act opvoeren. Dit maakt dat er een spectaculaire vorm van entertainment wordt gecreëerd. Het geven van een workshop goochelen kan ook zorgen dat mensen meer met elkaar gaan praten over wat zij bijvoorbeeld net hebben geleerd. Kortom, een entertainer is goed voor de omgang tussen mensen. Maar hoe vindt u nu de ideale goochelaar tussen al het aanbod dat al te vinden is? Hoe voorkomt u dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Hieronder wordt verteld waar u op moet gaan letten wanneer u op zoek bent naar een professional.

goochelaar-doelgroep-1-1

 

Zoeken naar een goochelaar

Wanneer u actief gaat zoeken naar een entertainer in Utrecht, is het belangrijk dat u op een bepaald aantal punten let. Zo is het belangrijk dat u naar de prijs kijkt. Hoe duur is een tafelgoochelaar? Wilt u echt het hele budget van een uitje aan deen act spenderen? Daarnaast is het belangrijk dat u kijkt naar wat de verzorger precies kan. Wat voor filmpjes staan er op zijn of haar site? Wat zeggen anderen over hem? Hoeveel ervaring heeft hij? Heeft hij of zij prijzen gewonnen? Is er in het buitenland gewerkt? De manier waarop een goochelaar zijn diensten presenteert zegt vaak ook een hoop over hemzelf. Wanneer u actief zoekt, kijk dan naar zijn manier van adverteren. Hoe ziet de site er uit? Hebt u een visitekaartje uitgedeeld gekregen en zo ja, wat vond u hiervan?
Naast de bovengenoemde manieren zelf is het ook belangrijk dat u naar het publiek kijkt waar hij voor zal optreden. Wanneer u een kinderpartij organiseert is het noodzakelijk om een professionele entertainer in te huren die hier ervaring mee heeft. Voor een workshop goochelen is het juist belangrijk dat u er een uitkiest die veel sociaal contact kan maken met mensen en die graag met mensen van de leeftijd van uw collega’s omgaat.

Spelfouten

Wanneer u op zoek bent naar een goochelaar is het in elk geval belangrijk om de naam goed te spellen. Door de dubbele g-klank in het woord is het vaak lastig om te onthouden hoe u ook al weer goochelaar schreef. Er zijn verschillende manieren om het woord fout te spellen. Zo zijn er diverse mensen die denken dat ‘googelaar’ toch echt goed gespeld is, terwijl dit eerder een fan van de bekende zoekmachine Google lijkt te zijn. De volgende denkt dat ‘goochelaar’ niet goed gespeld is en dat ‘chochelaar’ de juiste manier is om dit woord te spellen. ‘Chochelaar’ geeft echter de indicatie dat er binnenkort iemand bij uw bedrijfsuitje op het podium staat te vertellen of u nu de Milka reep zou moeten nemen, of de Ritter Sport. ‘Gogelaar’ of ‘Gochelaar’ zijn ook twee bekende manieren om het verkeerd te spellen. De correcte wijze om goochelaar te spellen is met een ‘g’ aan het begin en in het midden een ‘ch’. Gelukkig komt u, wanneer u een goochelaar zoekt, uiteindelijk toch wel bij de goede uit.

Robin Matrix

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>