Deel DIt

Goochelaar Venlo

Een mooie avond met een goochelaar in Venlo! Heeft u iets te vieren en wil je groots uitpakken? Boek dan eens een goochelaar. Venlo is een prima locatie om een goochelaar te huren – en dat kan al tegen hele scherpe prijzen. Een goochelshow maakt een feest helemaal compleet, of nu gaat om een familiefeest, een huwelijk of een kinderfeest. Ook op, beurzen en als entertainment bij allerlei evenementen is een goochelaar goed op zijn plaats, en dankzij de interactieve show heeft iedereen het naar zijn zin. Boek dus nu een goochelaar Venlo en verbluf het hele gezelschap – uiteraard inclusief uzelf.

Huur een goochelaar in Venlo

Het gebruiken van slimme illusies om het publiek op het verkeerde been te zetten, is al eeuwenoud. Vroeger geloofde men zelfs soms dat goochelaars bovennatuurlijke krachten hadden, zo overtuigend waren hun trucs. De vingervlugheid en vaardigheid met kaarten, munten en andere attributen is nog steeds even populair en betoverend als voorheen. Maar de goochelaar van tegenwoordig is veel meer een showman geworden. Of je nu op zoek bent naar een tafelgoochelaar of een geheel verzorgde en uitgewerkte podium-act met muziek, gedreven door passie en met een professionele houding zorgt Robin Matrix voor een geweldige show. 

goochelaar-doelgroep-1-1

Een perfecte goochelshow

Met goochelaar Robin Matrix beleeft u magische momenten. Met een verrassende en energieke show maakt hij het hele feest tot een succes. Ook tijdens een vergadering is het leuk om een goochelaar in te huren: een korte show inspireert alle werknemers. Ook kan er een workshop goochelen gegeven worden, waarin uit de doeken gedaan wordt welke technieken er komen kijken bij het goochelen en hoe het publiek het beste bespeeld kan worden. Dat is leuk en kan ook leerzaam zijn. Kortom, van een kinderfeestje tot een huwelijk, van een intieme tafelgoochelaar tot een beursgoochelaar of een spetterende act op het podium: voor een goochelaar Venlo bent u bij ons aan het goede adres.

Voordelig een goochelaar regelen in Venlo

U denkt misschien dat het een hoop gedoe is en veel geld kost om een goochelaar Venlo in te huren. Maar dat is helemaal niet het geval. Een goochelaar is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een band of een dj, een kleine act die weinig plek nodig heeft en waar u verder niets voor hoeft voor te bereiden of te regelen. Een geheel zelfvoorzienende act dus, die dankzij de interactie met het publiek – energiek, humoristisch en mysterieus – toch een indrukwekkende show neer kan zetten. Voor meer informatie over tarieven en mogelijkheden kunt u contact opnemen via de website.

Zoek je een goochelaar in uw omgeving?

Een goochelaar zorgt ervoor dat al uw wensen uitkomen – uiteraard op magische wijze. Alle echte klassieke trucs die iedereen kent (maar niemand helemaal kan uitleggen), maar dan wel met een modern sausje: dat is wat u te wachten staat als u Robin Matrix boekt. Bekend van televisie en met al bijna 2500 shows op zijn naam huurt u een talentvolle en professionele goochelaar die prima kan inspelen op alle gezelschappen. Kijk nu snel op onze website en beleef de magie van een live goochelaar.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>