Deel DIt

Goochelaar Zaanstad

Goochelaar Zaanstad: tafelgoochelaar, beurs goochelaar, zakkenroller en kindergoochelaar in één! Met goochelaar Zaanstad haalt u een ware alleskunner in huis. Het houdt niet op bij enkele simpele kaarttrucjes, maar u krijgt een complete show vol spanning, sensatie en humor. U maakt als het ware een reis door de wondere wereld van de magie, aan de hand genomen door uw gids, goochelaar Zaanstad. Deze reis kan op verschillende locaties plaatsvinden, met diverse groepen mensen en met verschillende bezienswaardigheden. De locatie, de mensen en de bezienswaardigheden kiest u, de invulling van de show kunt u aan goochelaar Robin Matrix overlaten. Hij kan voor u optreden als tafelgoochelaar, maar ook als beurs goochelaar, kindergoochelaar of als zakkenroller. Kiest u zelf voor de reis die bij u en uw reisgenoten past.

Een tafelgoochelaar in Zaanstad die u versteld doet staan

Een interactieve show, waarin de aanwezige gasten constant verbaasd zullen zijn over alles wat er voor hun neus gebeurt. Een show vol entertainment. Een show die inspireert, (op een goede manier) verward en aanzet tot nadenken, maar die ook aanzet tot lachen, gieren en brullen. Dat is de show die de tafelgoochelaar Robin Matrix voor u opvoert. Als gast heeft u de kans dat hij bij u aan tafel verschijnt om u voor het blok te zetten of positief te verrassen. Robin Matrix mengt zich tijdens zijn show namelijk tussen zijn publiek om leuke trucjes uit te voeren.

goochelaar-doelgroep-1-1

Als beurs goochelaar is goochelaar Zaanstad een aanwinst voor uw stand

Goochelaar Zaanstad is zeer bedreven in het boeien van gasten en toeschouwers. Wanneer hij bij uw stand op de beurs staat, zal hij dan ook in no time een groot publiek om uw stand verzamelen. Zij zullen zien hoe goochelaar Zaanstad tovert met uw product. Wanneer u goochelaar Robin Matrix inhuurt als beurs goochelaar weet u dan ook zeker dat uw stand goed bezocht zal worden en dat u uitgebreid de kans zult krijgen om uw product aan het grote publiek te presenteren.

Uw spullen zijn niet veilig wanneer goochelaar Robin Matrix langskomt

Wanneer goochelaar Robin Matrix in zijn rol als zakkenroller een bezoek komt brengen bij uw feest of evenement, zorg er dan voor dat uw spullen zeer goed zijn opgeborgen. Zelfs in dat geval is het risico aanwezig dat zij ten prooi zullen vallen aan de vingervlugheid van deze snelle goochelaar. Zonder enige moeite grist hij portemonnees, sieraden en andere voorwerpen uit de zakken van u en uw gasten. Het leverde hem zelfs de nodige tv-optredens op. Robin Matrix maakt u ervan bewust dat uw spullen nooit echt veilig zijn. Anders dan bij zakkenrollers die u op straat aantreft, krijgt u bij deze zakkenroller uw spullen gewoon terug.

Goochelaar Robin Matrix weet wat er in kinderen omgaat

Door goochelaar Robin Matrix te boeken, kunt u de kindervriend in hem naar boven halen. Zijn optredens als kindergoochelaar zijn minstens zo interactief, energiek en dynamisch als zijn andere optredens. Hij weet immers ook dat kinderen niets zo leuk vinden om mee te doen en mee te denken over de schijnbaar onmogelijke dingen die zij zien gebeuren. Met leuke trucjes en zijn charmante en grappige babbel windt hij ook dit jonge publiek in no time om zijn vinger.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>