Deel DIt

Goochelaar Zoetermeer

Robin Matrix is de onnavolgbare goochelaar Zoetermeer! Goochelaar Zoetermeer, beter bekend als Robin Matrix, is onnavolgbaar en ongeëvenaard. Het is een goochelaar die inmiddels bekendheid heeft verworven als een bijzonder vlugge, energieke magicus die geen enkele moeite heeft om zijn publiek op het verkeerde spoor te zetten. Hij heeft inmiddels flink wat routine opgebouwd. In 2006 werd hij al verkozen tot beste algemeen goochelaar in Nederland en als professional staat hij reeds 12 jaar ‘op de planken’, in die 12 jaar deed hij meer dan 2400 shows. Naast optredens waarvoor hij door particulieren werd geboekt, was hij meerdere malen te zijn bij tv-optredens in zowel het binnenland als het buitenland.

In zijn hoedanigheid als goochelaar Zoetermeer kunt u Robin Matrix inhuren op een door u georganiseerd evenement. Of dit nu een groot, zakelijk evenement of een besloten kinderfeestje of receptie is, hij is iedere dag van de week in te huren om uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Omdat hij shows heeft voor allerlei leeftijden, allerlei doelgroepen en allerlei soorten evenementen, is er eigenlijk geen gelegenheid waar hij uit de toon zou vallen als entertainment. Sterker nog, verreweg de meeste opdrachtgevers van Robin Matrix zijn bijzonder tevreden over zijn optredens. Dit is te zien aan de bijzonder hoge beoordeling die zij hem geven: gemiddeld krijgt goochelaar Zoetermeer een 9,5.

goochelaar-doelgroep-1-1

Goochelaar Zoetermeer staat niet alleen op de planken

Robin Matrix is een virtuoos op de planken. Zijn podiumacts zijn dynamisch, spannend en voor de gasten bijna surreëel. Van begin tot eind zorgt hij voor verwarring door de extra effecten die hij aan zijn shows toevoegt. Hij betovert zijn publiek door geniale omtrekkende bewegingen die afleiden van zijn trucs, om vervolgens razendsnel toe te slaan en zijn toeschouwers te misleiden. Dit doet hij op podia door heel het land. Hij wordt als podiumact regelmatig geboekt als spetterende opening bij bedrijven en instellingen of bij grote presentaties. Hij staat echter niet alleen op de planken.

Goochelaar Robin Matrix staat namelijk bekend als een fenomenale tafelgoochelaar. Uniek in zijn soort, omdat hij bij zijn optredens als tafelgoochelaar constant bezig is met het publiek. Zijn vlotte trucs voert hij ook tussen zijn gasten uit. Razendsnel vliegt hij van tafel naar tafel om op de ene locatie iets tevoorschijn te toveren en bij een andere locatie juist weer iets te laten verdwijnen. Hij blijft constant afwisselen tussen verschillende soorten trucs en locaties waar hij deze trucs uitvoert.

Het vermogen om zoveel te wisselen en toch constant scherp en secuur te blijven, zorgen ervoor dat goochelaar Robin Matrix bij vele soorten publiek in de smaak valt. U kunt hem dan ook breed inzetten. Voor zakelijke evenementen kunt u kiezen voor een podiumact, bij een beurs is hij inzetbaar als beurs goochelaar, op evenementen voor kinderen is hij kindergoochelaar, bij teambuilding activiteiten geeft hij workshops goochelen en hij is overal ook inzetbaar als zakkenroller. Dit laatste doet hij ook in combinatie met zijn rol als tafelgoochelaar. Hij is dus zelfs in staan om tussen zijn trucs door, zijn publiek te beroven van hun spullen. Gasten zijn dan ook regelmatig met stomheid geslagen wanneer goochelaar Zoetermeer opeens hun bezittingen ergens vandaan tovert.

 

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>