Deel DIt

Goochelaar Zwolle

Goochelaar Zwolle is een zeer gewaardeerde entertainer! Wanneer u zeker wilt weten dat u een kwalitatief goede goochelaar en een echte entertainer inhuurt voor een feest, borrel of evenement, dan doet u er goed aan om te kiezen voor goochelaar Zwolle. Al jarenlang is hij op feesten en partijen sfeermaker en bij officiële gelegenheden is hij in staat om het geheel spetterend te openen en/of te sluiten. Zijn prestaties worden zeer goed gewaardeerd door mensen die hem zagen optreden. Na meer dan 2400 optredens in 12 jaar, is het gemiddelde cijfer dat toeschouwers hem geven een 9,5. Voor u genoeg zekerheid om hem te boeken om een door u georganiseerde avond of middag te doen slagen.

In het verleden behaalde resultaten bieden bij goochelaar Zwolle een garantie voor de toekomst

Men zegt vaak dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst. Deze vlieger gaat in het geval van goochelaar Robin Matrix niet op. Al in 2006 won hij zijn eerste grote prijs (Beste algemeen goochelaar van Nederland) en enkele onderscheidingen volgden hierna, ook in het buitenland. Na 12 jaar in het vak is het nog steeds een zeer gewaardeerde entertainer en hij heeft zijn goede naam meer dan gevestigd. Dit heeft ertoe geleid dat goochelaar Zwolle regelmatig wordt uitgenodigd in tv-programma’s. Als goochelaar, maar ook voor andere doeleinden.

goochelaar-doelgroep-1-1

Goochelaar Robin Matrix is de zakkenroller van RamBam

Het programma RamBam, dat wordt uitgezonden op NPO 3, is een onderzoeksprogramma dat probeert op een ludieke en creatieve manier misstanden in Nederland aan de kaak te stellen. Zo doen zij ieder jaar een test om te kijken wat er gebeurt met gevonden portemonnees die naar de politie of gemeente worden gebracht. Dit programma nodigde goochelaar Zwolle uit om mee ter werken aan deze test. In het programma was te zien hoe hij moeiteloos de portemonnees van enkele burgemeesters wist te ontvreemden.

Zakkenroller en goochelaar Robin Matrix op uw feest

Deze fratsen kunt u goochelaar Robin Matrix ook op uw feest of bijeenkomst laten uithalen. Hij is namelijk in te huren als zakkenroller. Hierbij moet vermeld worden dat het gaat om een ludiek en ontspannen optreden, dus u moet er niet vanuit gaan dat hij voor u spullen gaat stelen. Wel trakteert hij uw gasten op een verrassing die zij van tevoren niet hadden verwacht. Bovendien laat hij ze bewust worden van het feit dat een portemonnee, telefoon, sieraad en zelfs een bril nooit veilig is in de buurt van zakkenrollers.

Een optreden van goochelaar Zwolle als zakkenroller is te combineren met een optreden als tafelgoochelaar, maar ze kunnen ook afzonderlijk van elkaar uitgevoerd worden. Dat hij geen spullen hoeft te stelen om zijn publiek versteld te doen staan bewijst hij in zijn optredens als tafelgoochelaar, maar ook bij de podiumacts die u kunt boeken. Zijn goochelkunsten vertoont hij, op verzoek, ook als kindergoochelaar of beurs goochelaar. Een topgoochelaar die ieder publiek kan vermaken, wie wil dat nu niet op zijn feest?

Goochelaar Robin Matrix is bovendien niet te beroerd om (een deel van) zijn kennis en kunde met u te delen, hij geeft namelijk ook workshops goochelen. Vraag snel een offerte aan op de website.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>