Deel dit:

Goochelaar Robin Matrix bij Holland’s got talent!

Matrix’s got Talent!

Wat een fantastische periode heb ik achter de rug de afgelopen drie maanden. Het was een bizar leuke tijd, waarin ik veel heb gezien maar bovenal heb geleerd. Naast mijn dagelijkse optredens in binnen- en buiteland, heb ik mijzelf in het diepe gegooid door mee te doen aan Holland’s Got Talent. Eén van mijn hoogtepunten als goochelaar.

Het heeft wel even geduurd voordat ik de beslissing nam om hieraan mee te gaan doen. Dit had met name te maken met het feit dat ik dacht, als ik niet de finale zou halen het een ondergang zou kunnen betekenen voor mijn professioneel carrière. Ik doe tenslotte ongeveer 200 boekingen per jaar en als die door mijn deelname aan HGT op de tocht zouden komen te staan, zou ik natuurlijk een dief van mijn eigen portemonnee zijn.

Na wat overwegingen en de stimulans van mijn twee collega’s goochelaars Ronald Moray en Peter Vogel, die in 2016 aan Holland’s got Talent, werd ik overtuigd dat het me eigenlijk alleen maar meer positieve impulsen zou kunnen brengen. Ten eerste omdat ik dan met mijn gezicht op televisie zou komen en ik door een groot deel van de Nederlandse kijkers gezien zou worden en ten tweede omdat het natuurlijk een hele bijzondere ervaring is om een dergelijk televisieprogramma mee te doen. Een adrenaline-kick om het zo maar te benoemen.

Het was voor mij een grote uitdaging om eens wat totaal anders te doen dan mijn optredens die ik voor mijn opdrachtgevers mag doen. Het lijkt waarschijnlijk voor jullie ‘hetzelfde kunstje’ maar ik kan jullie vertellen, dat optreden voor televisie echt totaal anders is dan optreden met table-magic of een podiumact voor een publiek dat een feest viert, een congres aan het bijwonen is of een beurs bezoekt. Er komen zoveel andere elementen bij kijken als je een goede act wilt laten zien voor camera’s en die ook nog eens door een professionele jury als Paul de Leeuw, Chantal Jansen, Dan Karaty en Angela Groothuizen beoordeeld zal worden.

Dus jullie zullen begrijpen dat ik daar wel even over heb moeten nadenken. Al met al, in oktober vorig jaar besloot ik dus om mijzelf in te schrijven als deelnemer aan Holland’s Got Talent, seizoen voorjaar 2019.

Het verloop van mijn auditie, de keuze voor mijn acts, trucs en kleding, de eerste officiële ronde en de halve finale met de weg ernaartoe lezen jullie allemaal in mijn volgende blogs.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Optreden in ExCel Londen
Robin Matrix te zien bij RAMBAM
De Magische Winkel is terug!
Robin Matrix te gast bij Giel Beelen 3FM
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>