Deel dit:

  • Home
  • /
  • Goochelshop in Nederland?

Goochelshop in Nederland?

Hij is misschien iets minder bekend, maar hij bestaat nog wel: de goochelwinkel / goochelshop.

Hedendaags worden de meeste spullen op het internet gekocht en verkocht. De online goochelwinkels in Nederland bieden vaak een uitgebreid scala aan goochelspullen aan. Goochelattributen die u tegenwoordig allemaal kunt kopen in een goochelwinkel zijn bijvoorbeeld een speciaal soort kaartspel of een schijnbaar lege koker. Ingewikkeldere trucs zijn vaak een stuk duurder. Wanneer u bijvoorbeeld een ring vanaf iemands vinger in een kauwgomballenautomaat wilt laten verdwijnen, kost dit meer geld dan het laten uitkiezen van de goede kaart uit uw kaartspel. Veel goochelwinkels bieden u uitleg bij hun producten aan. Zo kunt u lezen wat voor soort trucs u kunt doen met uw spullen en wat er precies bijzonder is aan uw product ten opzichte van reguliere spullen. Er zijn heel veel mogelijkheden wanneer het gaat om het doen van trucs. Daarom wordt hieronder verteld wat u allemaal kunt doen en waar u op moet letten met uw spullen die u in de goochelshop koopt.

Trucs met mijn goochelspullen uit een goochelshop?

Het is leuk om veel goochelspullen te hebben, maar er trucs mee kunnen uitvoeren is iets anders. Belangrijk is dat u vingervlug bent en uw publiek kunt afleiden terwijl u uw show uitvoert. U moet goed weten hoe u de attributen kunt gebruiken en waar u op moet letten. De handleidingen van goochelspullen zijn vaak óf onduidelijk óf erg eenzijdig. Op www.leuketrucs.nl kunt u veel verschillende soorten trucs zien, die vaak te doen zijn met attributen die in elke goochelwinkel te krijgen zijn. Veel goocheltrucs hebben niet eens spullen uit de goochelwinkel nodig, maar zijn te doen met bijvoorbeeld potloden en stukjes touw. Ook op www.youtube.com/user/RobinMatrixx kunt u dit soort trucs vinden. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe de truc in zijn werk gaat, en waar u op moet letten wanneer u een dergelijke truc uitvoert. Het is namelijk vaak lastig om een truc uit te voeren als het er echt op aan komt. Op www.leuketrucs.nl wordt de truc u in kleine stappen uitgelegd, wat het uitvoeren ervan makkelijker maakt. Wanneer u een truc in de vingers heeft, kunt u namelijk hele groepen mensen versteld laten staan van uw goochelkunsten.

Wie is Robin Matrix en heeft hij een goochelshop?

Robin Matrix is de eigenaar van de site www.leuketrucs.nl. Hij weet hoe u simpel en snel een truc kunt uitvoeren waarmee u zonder problemen uw publiek hun hersens laat kraken. Op zijn YouTubekanaal, https://www.youtube.com/user/RobinMatrixx , staan diverse filmpjes met uitleg van een aantal simpele trucs. Deze trucs kunt u uitvoeren met de producten uit een goochelwinkel, maar vaak ook met spullen die u gewoon thuis heeft liggen. Zoals Robin Matrix in zijn filmpjes laat zien, hoeft u echt geen kast vol goochelspullen te hebben om een leuke truc te laten zien. Robin Matrix heeft ook een grote hoeveelheid trucs die meer nodig hebben dan een balletje of een potlood, die hij u kan laten zien op beurzen of partijen waarvoor u hem kunt boeken.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Davenports Magic
Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak
Ervaar de magie bij Select Magic
Theory11.com levert schitterende speelkaarten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>