Goochelaar.nl
Interessant? Deel dit:

Hans Kazàn en Hans Klok bananasplit video

  Hans Kazàn en Hans Klok zijn beide al een keer gefopt! Bananasplit is een programma waarin met verborgen camera’s bekende Nederlanders en onbekende mensen voor de gek worden gehouden.

  Goochelaar Hans Kazàn gefopt bij Bananesplit

  De twee video’s zijn al wat ouder maar het blijft erg leuk om te zien. Hans Kazan werd in bovenstaande video in de maling genomen door het programma Bananasplit welke toendertijd gepresenteerd werd door Ralph Inbar. Normaal is Hans Kazàn de gene die toeschouwers en tv-kijkers in de maling neemt doormiddel van zijn goocheltrucs. Nu waren de rollen een keer omgedraaid en dat leverde een geniale grap op. In het filmpje wisselden ze namelijk zijn Mercedes om inclusief alle voorwerpen uit zijn eigen auto. De andere auto werd tot in detail nagemaakt, alleen het stuur zat aan de andere kant! Toen hij na het optreden bij zijn auto kwam snapte Hans Kazàn er helemaal niets van. In het filmpje speelde de politie ook erg leuk mee en uiteindelijk werd er verteld dat het een grote grap was.

  Illusionist Hans Klok bij Bananesplit

  Hans klok werd gefopt door Frans Bauer die toen het programma presenteerde. Hans werd in bovenstaande video ondervraagd door een ”fake” geheime dienst voor een optreden die hij zogenaamd binnenkort zou mogen verzorgen voor president Barack Obama. Hans Klok moest zijn namen uit zijn Paspoort spellen, vervolgens vroegen ze of hij connecties had met Rusland en ze wilden ook nog eens een DNA test bij hem uitvoeren. Uiteindelijk werd hij als klap op de vuurpijl ook nog verbonden aan een elektrisch apparaat waarna er wederom diverse vragen op hem werden afgevuurd. Hans had op dat moment nog steeds niets door en beantwoordde keurig alle vragen. Hij ging er dus gewoon nog steeds rustig van uit dat hij het optreden mocht verzorgen voor het Witte Huis. Uiteindelijk kwam de aap uit de mouw en kwam een vermomde Frans Bauer binnen die hem een contract liet ondertekenen. Op het papier stond Bananasplit en toen werd het hem pas duidelijk dat hij werd beet genomen.

  Over de schrijver Robin Matrix

  Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

  Volg mij via:
  >