Deel DIt

Een goochelaar op uw bruiloftsfeest?

U denkt misschien dat een goochelaar eigenlijk niet thuis hoort op een bruiloft, maar toch wordt het steeds populairder om een goochelaar in te huren voor een groot aantal activiteiten, waaronder ook bruiloftsfeesten. Als u bij uw feest moeite doet voor lekker eten en een mooie locatie, waarom zou u dan op het gebied van entertainment blijven hangen bij een doodnormale band of een DJ? Een professionele goochelaar kan zorgen voor een onvergetelijke en gezellig bruiloft.

Wat doet een goochelaar op uw bruiloftsfeest?

Een goochelaar is inderdaad weer eens iets anders dan alleen een band of zanger. Een goochelaar kan op verschillende manieren uw feest opfleuren. Zo zijn er natuurlijk goochelaars die enorme en misschien zelfs overdreven illusies creëren, maar voor een feest is een close-up goochelaar, ook wel tafelgoochelaar genoemd, een betere optie. Deze heeft vaak een aantal basisvoorwerpen bij zich, zoals een pak kaarten, waarmee hij voor een kleine groep kan goochelen. Het voordeel van een close-up goochelaar is dat de goochelaar bij feesten jong en oud kan entertainen, omdat hij zich beter kan afstemmen op een kleiner publiek.

Onvergetelijk entertainment

Een goochelaar kan een grote indruk maken op uw gasten. Niemand herinnert zich een maand later nog precies welke band optrad, of welke zangeres op het podium stond. Reken er maar wel op dat iedereen zich zal herinneren wie het entertainment verzorgde als dat een goochelaar is geweest. De goochelaar hoeft daarnaast niet te worden herinnerd als afzonderlijk onderdeel op uw feest, omdat een goochelaar zich vaak kan aanpassen aan uw wensen, zoals het thema van uw bruiloft. Daarnaast betrekt een tafelgoochelaar zijn publiek vaak ook bij zijn act. Een goochelaar zorgt voor unieke entertainment op een onvergetelijke bruiloft.

Voor een gezellige sfeer

Hoewel de vriendenkring van een bruidskoppel vaak voor een deel overlapt, kan het toch het geval zijn dat er nog genoeg mensen zijn die elkaar niet kennen. Deze mensen kunnen moeilijk een gesprek beginnen, omdat er simpelweg geen aanknooppunten zijn. Een goochelaar kan naast entertainen ook helpen met het breken van het ijs op uw bruiloft. Aan de tafels van uw gasten zorgt de goochelaar namelijk voor een goed punt om over aan de praat te raken. Zo leren mensen elkaar kennen en ontstaat op uw feest een gezellige en aangename sfeer. Precies wat u nodig heeft om te zorgen voor een memorabele activiteit.

Welke goochelaar kies ik?

Er zijn een aantal goochelaars die tafelgoochelen aanbieden. Robin Matrix is een van die goochelaars.  Al vanaf zijn achtste levensjaar houdt hij zich al bezig met goochelen. Robin Matrix is actief in zowel binnen- als buitenland, en heeft een groot aantal vakprijzen gewonnen zoals “Beste Goochelaar van Nederland” (categorie algemeen goochelen, 2006) en de “Grote Prijs van Vlaanderen” (2007 & 2009). Robin Matrix verzorgt ongeveer 160 shows per jaar, en is onder andere gespecialiseerd in tafelgoochelen. Robin Matrix zet zich op een flexibele manier in en speelt in op verschillende groepen mensen. Daarom is hij een uitermate waardevolle aanvulling op uw bruiloftsfeest.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>