Deel DIt

Nederlands Entertainment belangrijk?

Ook in Nederland speelt entertainment een grote rol. Gasten op bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of borrel verwachten van de organisator dat hij of zij dit regelt. Met de juiste entertainment zullen de gasten de dag als speciaal blijven onthouden, wat natuurlijk precies uw bedoeling is. Ook zullen uw gasten zich op de dag zelf meer openstellen, waardoor de sociale factor een stuk hoger zal zijn.

Een ideale manier van entertainment kan verzorgt worden door een goochelaar. Goochelaars kunnen op verschillende manieren uw gasten entertainen. Lees de onderstaande kopjes voor de verschillende manieren waarop de goochelaar uw gasten kan vermaken.

Een centrale act voor een spectaculair moment

Wanneer bij uw evenement een centrale act tot de mogelijkheden behoort, kan een goochelaar deze u bieden. Bij een centrale act voert de goochelaar een grote show op. Hierbij zal hij zijn meest spectaculaire trucs laten zien. De goochelaar kan daarbij gebruik maken van assistentes en diverse attributen. Ook zal er tijdens de show veelvuldig gebruik gemaakt worden van licht- en geluidseffecten.

Besef goed dat uw ruimte aan verschillende voorwaarden moet voldoen. Zo zal het podium bepaalde afmetingen moeten hebben en de ruimte hoog genoeg. Ook dient de ruimte zeer brandveilig te zijn en zal vooraf de goochelaar (of iemand van zijn team) bij u langskomen om deze zaken te controleren en eventuele voorbereidingen te treffen.

Het tafelgoochelen en een workshop goochelen

Wanneer u tijdens de show al veel interactie tussen uw gasten tot stand wilt brengen, dan kan een goochelaar dit door middel van het tafelgoochelen of een workshop goochelen voor elkaar krijgen. Bij het tafelgoochelen gaat de goochelaar verschillende tafels af. Per tafel maakt hij een praatje met de mensen en doet tussendoor enkele trucs. Tijdens en na het bezoek van de goochelaar zullen de gasten aan de tafel met elkaar een onderwerp hebben om over te praten – het ijs is gebroken!

Wanneer u kies voor een workshop goochelen zal er nog meer interactie plaatsvinden. Dit zowel tussen de goochelaar en uw gasten als tussen te gasten zelf. Er zijn verschillende soorten workshops mogelijk. Zo kan de goochelaar uw gasten daadwerkelijk enkele trucs leren, maar ook enkel bijzondere trucs uitleggen. De trucs die geleerd worden zijn vaak eenvoudig te begrijpen en uit te voeren.

Robin Matrix, een beroemde Nederlandse goochelaar

De goochelaar Robin Matrix heeft met zijn werk al diverse prijzen gewonnen. In 2006 werd hij zelfs beste goochelaar van Nederland. Elk van de bovenstaande manieren van entertainment kan Robin Matrix verzorgen op een zeer professionele wijze. Robin Matrix heeft met meer dan 1500 optredens zeer veel ervaring en plezier in zijn werk. Hij is werkzaam in heel Nederland en rekent geen reiskosten! Of u nu op zoek bent naar een spannende show, een goochelaar die verschillende tafels af kan gaan, of iemand die uw gasten een workshop goochelen kan geven, Robin Matrix kan u zeker van dienst zijn.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>