Deel DIt

Eten en entertainment

Het juiste entertainment vóór, tijdens of na het eten kan veel toevoegen aan de avond. Gasten zullen door gepast entertainment de avond als bijzonder zien er goede herinneringen aan overhouden. Dit kan bijvoorbeeld bij een bedrijfsetentje of een familiefeest. Ook helpt het entertainment een ontspannen en open sfeer te creëren. Hierdoor voelen de gasten zich beter op hun gemak en zullen ze zich opener opstellen ten opzichte van anderen.

Een uitstekende vorm van entertainment bij het eten wordt geboden door een goochelaar. Op verschillende manieren kan deze goochelaar tijdens het eten voor geweldig vermaak zorgen.

Ideaal voor tijdens het eten: Tafelgoochelen

Tafelgoochelen is de ideale vorm van entertainment voor tijdens het eten. De vereisten voor het tafelgoochelen zijn minimaal, maar het effect op de gasten is enorm. Tijdens het tafelgoochelen gaat de goochelaar langs de verschillende tafels. Hij maakt hij een praatje met de gasten en voert intussen enkele trucs uit, in de regel samen met de gasten aan de tafel. Door deze trucs samen met de gasten te doen en hen versteld te doen staan van zijn kunsten, vermaakt de goochelaar de gasten en zorgt hij voor veel interactie. Tevens biedt hij een gespreksonderwerp, om – als het nodig is – het ijs te breken en het gesprek op gang te brengen.

De Centrale Act

Indien mogelijk kan een goochelaar ook een centrale act opvoeren. Hiervoor is natuurlijk een podium nodig. Ook moet de ruimte waarin de act wordt opgevoerd aan enkele voorwaarden voldoen, zoals de brandveiligheid en de afmetingen die benodigd zijn voor enkele trucs. De goochelaar of een van zijn medewerkers zal persoonlijk de locatie met u doornemen en controleren. Wanneer de locatie aan de voorwaarden voldoet, kan een centrale act worden opgevoerd. Deze kan volledig op uw wensen worden toegespitst. De goochelaar kan in het geval van een bedrijfsshow de naam, de slogan en de uitgangspunten van het bedrijf in zin show verwerken, of een door u gekozen thema aanhouden. Personen die in het middelpunt van de aandacht moeten staan kunnen door de goochelaar op spectaculaire wijze tevoorschijn getoverd worden, en hem assisteren bij zijn trucs. Een centrale act is ook goed te combineren met het tafelgoochelen. Na bijvoorbeeld eerst bij de gasten persoonlijk langs te zijn geweest kan de goochelaar ter afsluiting een grote show geven.

Goochelaar Robin Matrix

Robin Matrix kan op de bovenstaande manieren uitstekend entertainment verzorgen voor tijdens het eten. Hij heeft als meer dan 1500 optredens achter de rug, en heeft vele prijzen gewonnen, waaronder Beste Goochelaar van 2006. Hij is één van de beste en meest ervaren goochelaars van Nederland. Op vele evenementen voor zowel grote als kleine bedrijven, tijdens televisieprogramma’s en op evenementen en feesten van particulieren steelt hij keer op keer de show. Dit doet hij bijvoorbeeld het door het interactieve tafelgoochelen of een grote centrale act. Robin Matrix is in heel Nederland en zelfs buiten het land actief, en rekent geen reiskosten. Met jarenlange ervaring en veel plezier en vaardigheid is Robin Matrix ongetwijfeld waar u naar zoekt als u entertainment voor tijdens het eten wilt hebben.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>