Deel DIt

Googelaar Robin Matrix kunt u inhuren!

Een googelaar is iemand die mensen entertaint door bepaalde trucs te doen, die onmogelijk schijnen te zijn, maar door de googelaar toch gedaan worden. Deze goocheltrucs zijn vaak optische illusies die de googelaar alleen kan doordat hij snel is met zijn vingers en handen, waardoor de toeschouwer niet doorheeft hoe de truc werkt.

Een googelaar heeft verschillende soorten van optreden enkele voorbeelden hiervan zijn: Tafelgoochelen, kindershows, beursgoochelen, een podiumact en straatgoochelen.

Googelaar Robin matrix is een professionele googelaar, die makkelijk te boeken / huren is en een proffesionele optreden voor u neer zal zetten; op uw gewenste locatie! Googelaar Robin Matrix is een googelaar die veel soorten optredens voor u in petto heeft. Enkele voorbeelden waar u deze googelaar voor kan inhuren: Tafelgoochelen, kindershow, beursgoochelen, een podiumact en straatgoochelen. Het maakt niet uit voor wat voor show u een googelaar zoekt, googelaar Robin Matrix zal er een magische avond van maken!

Heeft u een googelaar nodig?

Dan kunt u deze inhuren en de googelaar komt naar de gewenste locatie om voor u en uw gasten een mooie show neer te zetten. Een googelaar kan op vele soorten feesten een magische sfeer toevoegen, waarna iedereen nog lang door zal praten over dat ene feestje met de googelaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruiloft waarbij de googelaar uw gasten entertaint met tafelgoochelen of een hele act neerzet, maar ook kan een googelaar uw bedrijf presenteren door de directeur tevoorschijn te goochelen. Er zijn genoeg opties, u kunt altijd met de googelaar overleggen en deze zal u in zoveel mogelijk wensen tegemoet komen om er een magische show van te maken!

Wil jij weten hoe de trucs van een googelaar werken? De trucs van een googelaar zijn beroeps geheim en niet iedereen weet hoe ze werken en nog minder mensen kunnen ze goed uitvoeren. Voor een goede googelaar begint het goochelen al op jonge leeftijd en vergt het jaren oefening voordat ze op professioneel niveau kunnen goochelen. Een googelaar beheerst over vingervlugheid en dit leer je niet binnen een paar uur! Ook zijn de shows van iedere googelaar uniek, ook al lijken de goocheltrucs veel op elkaar, iedere googelaar gooit zijn eigen dimensie toe aan de truc waardoor het toch weer een andere truc word. Het worden van een googelaar is dus niet iets dat makkelijk gaat. Toch valt er op internet een heleboel uit te zoeken over hoe een googelaar werkt en bepaalde trucs worden uitgelegd op het internet, dit zijn vaak de simpelere trucs, maar hiermee kunt u toch uw vrienden en vriendinnen mooi met open mond laten staan omdat het lijkt alsof u een googelaar bent! (www.leuketrucs.nl)

Een googelaar huren voor evenement kan makkelijk! Bel of vul het formulier in!

Is het Googelaar of goochelaar?

Veel mensen vragen het zich af: is het nu googelaar of goochelaar? Googelaar is eigenlijk de oude benoeming voor een goochelaar. De meeste mensen weten natuurlijk wel wat een goochelaar is en wat een goochelaar doet. Maar het goochelen is in de loop der jaren veel veranderd. Want wat doen goochelaars nu op dit moment eigenlijk allemaal?

Wat doet een ‘googelaar’ eigenlijk precies?

Goochelen werd vroeger gezien als tovenarij en daarom verboden. Wie ook aan goochelen deed kreeg de doodstraf. Daarom werden er vroeger sektes en geheime groepen opgericht waar gegoocheld werd en goocheltrucs werden geleerd en gedeeld.

Later zou goochelen echt kunst worden en werd het vooral op straat vertoond en uitgevoerd. Goochelaars werden helden en mensen zagen de meest ‘onmogelijke’ trucs.

Vooral in de jaren ’80 en ’90 werden goochelaars steeds populairder. Denk bijvoorbeeld aan mensen zoals Hans Kazan en Hans Klok, die zelfs nu nog steeds goochelshows geven.

Wat googelaars of goochelaars doen is het creëren van illusies. Deze illusies zorgen ervoor dat mensen denken het ‘onmogelijke’ te zien, maar eigenlijk worden ze gewoon gefopt.

Een googelaar of goochelaar zorgt voor een bepaalde sfeer en weet hoe hij of zij de spanning in het publiek moet opbouwen. Met speciale hulpmiddelen zoals dieren, speelkaarten en andere hulpmiddelen proberen ze met deze middelen meer kracht te geven aan hun acts of trucs.

Waar komt het beroep googelaar eigenlijk vandaan?

Zoals al eerder kon lezen was een goochelaar zijn nog geen beroep. Ze zeggen dat het eigenlijk vroeger van de sjamanen af komt. De sjamanen gebruikten vroeger illusies om zo macht en gezag in hun dorp te krijgen.

Goochelen is altijd een beetje straatkunst geweest, totdat mensen zoals Fred Kaps het naar Nederland brachten. Fred Kaps wordt dan ook in de goochelwereld als dé man gezien die goochelen naar Nederland bracht.

Toch zit er wel verschil in mensen die zich illusionisten en mentalisten noemen en goochelaars. Mensen zoals Rasti Rostelli en Uri Geller worden dan ook niet echt als mentalisten of goochelaars gezien, maar meer als charlatans en door veel mensen ook oplichters.

Op zoek naar een goede googelaar?

Ben je op zoek naar een goede googelaar die jouw bedrijfsfeest of beurs zakelijk kan entertainen? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Goochelaar.nl biedt je namelijk één van de beste goochelaars van Nederland aan.

Robin Matrix begon op een leeftijd van acht jaar met goochelaar. Al snel kwam Robin erachter dat dit zijn passie zou worden. En dat zie je aan alles. Robin Matrix wordt regelmatig gevraagd om internationaal op te treden of te verschijnen in verschillende tv-programma’s.

Robin Matrix heeft voor verschillende bedrijven shows gegeven en ook op beurzen gewerkt. Robin weet wat er nodig is om van alles en knalfuif te maken. Of dit nou voor een bedrijfsfeest is of een presentatie. Robin Matrix is absoluut een verrijking voor jouw feest. Ben je nieuwsgierig geworden wat Robin Matrix voor jou kan betekenen? Wacht dan niet langer en vraag nu gratis een offerte aan!

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>