Deel DIt

Wilt u een goochelaar inhuren?

Voor feesten en partijen is het een speciale verassing om een goochelaar in te huren!  Een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest, is de unieke kans om een goochelaar in te huren. Wat kan een goochelaar doen voor u? En wat zijn uw opties? Deze tekst legt u verscheidene opties voor. Daarnaast wordt een korte beschrijving gegeven van een jonge goochelaar: Robin Matrix.

Tafelgoochelaar inhuren

Tafel goochelen is een kleine, maar intieme manier om een goochel truc te demonstreren. De trucs lijken vaak klein, maar doordat het publiek vlakbij de goochelaar kan staan, is het effect groot. Deze vorm van goochelen lijkt gemakkelijker dan de grote live shows die illusionisten geven. Dit is geheel niet het geval, omdat het publiek zo dichtbij staat.

Centrale Act inhuren

Een centrale act is een grote show die bijna altijd op een podium wordt uitgevoerd. Deze show heeft grotere trucs dan bij het tafel goochelen en is gebaseerd op de relatie tussen de goochelaar en het (vaak) zittende publiek. U zou het kunnen zien als theater: de goochelaar staat op het toneel en het publiek schouwt toe en helpt soms ook mee! Een goochelaar inhuren als openingsact is dus ook een prima idee voor kleine en grote evenementen.

Beurs Goochelaar inhuren

Als u iets wilt verkopen, dan kan een goochelaar uw producten op een geweldige manier aanprijzen. Het is natuurlijk fenomenaal om een goocheltruc aan uw verkoop te verbinden! Uw producten schieten omhoog in verkoop prijzen en uw klanten hebben het voordeel om een goocheltruc te zien. Uw producten komen hierdoor in de spotlights te staan en u kunt er zelf ook van meegenieten. Het is vaak lastig om op een beurs zichtbaar te worden, maar met een goochelaar komt u in het midden van de belangstelling te staan.

Workshop Goochelen inhuren

Altijd al goocheltrucs willen leren? Dan is dit een uitgelezen doel om een goochelaar in te huren. Deze kan u assisteren en bijstaan om de basis van het goochelen onder de knie te krijgen. U kunt de ster zijn op het volgende feest of zelfs op uw werk! Als u een goochelaar wilt inhuren voor een bedrijfsuitje, dan is deze gelegenheid teambuilding bij uitstek. Voor veel goocheltrucs is samenwerking erg belangrijk en het geeft natuurlijk ook heel veel plezier!

Kindergoochelaar inhuren

Een goochelaar inhuren als kindergoochelaar, kinderen vinden goochelaars altijd geweldig. Voor een kinderpartijtje is een goochelaar in te huren om kinderen te vermaken en te verbazen. Het is dé kinderwens bij uitstek! De goochelaar zal zijn taalgebruik en trucs aanpassen op de leeftijd van de kinderen en uw kinderen zullen een geweldige tijd hebben.

Goochelaar Robin Matrix inhuren

Robin Matrix is een van de beste Nederlandse goochelaars van dit moment. Hij heeft verscheidene prijzen gewonnen en hij geeft al de bovengenoemde goochelshows. Ook heeft Robin Matrix met veel bedrijven samengewerkt, zoals Puma, Ajax, Holland Casino en Tommy Hilfiger. Shows in binnen en buitenland zijn niet vreemd voor hem: onder andere België en Frankrijk hebben op zijn optreedlijst gestaan in de afgelopen paar jaar. Ook is hij zeer bedreven om zich aan uw wensen aan te passen en om er altijd een onvergetelijke show van te maken die u zal verbazen, helpen, entertainen en een eyeopener te geven in de goochelwereld! Wilt u deze goochelaar inhuren? Bel ons dan direct.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>