Deel DIt

Jongleur

Op deze pagina wil ik graag deze collega aan u voorstellen: jongleur Niels Duinker.

Niels ken ik al een lange tijd. Met zijn jongleershow treedt hij veel op in het buitenland en ook regelmatig op bedrijfsfeesten, evenementen en tijdens congressen/seminars in Nederland. Hij doet dit met de show waar hij 3 keer Nederlands Kampioen Jongleren werd, of met zijn jongleerworkshop.

In zijn “workshop jongleren” leert hij binnen een uur de werknemers of het management van een organisatie de “kunst van het loslaten”. Deze jongleerworkshop is niet alleen een cursus in het jongleren, maar bevat ook veel lessen en referenties naar het bedrijfsleven. Jongleren is een prachtige metafoor voor veranderingen, de ballen in de luchten moeten houden en meer.

Niels Duinker heeft met 3 Guinness wereldrecords heel veel ervaring als jongleur. Hij heeft

Wanneer u klikt op www.jongleur.nl kunt u meer informatie vinden over zijn optredens. Op www.jugglingworkshop.nl kunt u meer lezen over zijn workshops. Mocht de gasten van uw evenement voornamelijk Engels spreken, dan is www.nielsduinker.com de beste website op te bezoeken.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>