Deel dit:

 • Home
 • /
 • Kinderfeestje organiseren?

Kinderfeestje organiseren?

Als je van plan bent om een kinderfeestje te organiseren dan kan dat voor de meeste ouders een nachtmerrie zijn. Kinderen die overal rennen, hapjes voorbereiden en dan nog een klein kind die zenuwachtig is voor zijn of haar feestje is.

Je wilt natuurlijk dat het kinderfeestje de perfecte dag van je kind wordt. En het liefste natuurlijk met een magisch randje. Dan is het zeker verstandig om een goochelaar voor je kinderfeestje in te huren.

Huur een goochelaar in voor je kinderfeestje

Een kinderfeestje is natuurlijk voor de meeste kinderen een geweldige ervaring en de dag dat hun belangrijk zijn. Wat is dan nog specialer dan een goochelaar op je eigen kinderfeestje.

Een goochelaar inhuren voor het kinderfeestje is het perfecte cadeau wat je je kind kunt geven. Een goochelaar inhuren voor het kinderfeestje zorgt ervoor dat alle kinderen op het kinderfeestje het naar hun zin hebben. Fantastische goocheltrucs die de kinderen zullen verbazen en ze een geweldige ervaring mee geven.

Goochelaar Robin Matrix voor je kinderfeestje

Goochelaar Robin Matrix is gek met kinderen en betrekt ze graag in zijn goochelacts. Hij is zelf ook van kinds af aan bezig met goochelen en het is echt zijn passie geworden. Met fantastische shows door heel Nederland bij gerenommeerde bedrijven, heeft Robin Matrix al duizenden mensen en kinderen een fijne dag mogen bezorgen.

Robin Matrix staat om zijn vingervlugheid en ijzersterke illusies bekend. Zo is Robin Matrix al in verscheidende televisieshows te zien geweest en daardoor landelijk bekend geworden. Ook de grote goochelaars zoals Hans Klok en Hans Kazan zijn bekend met het werk van Robin Matrix. Dit maakt Robin Matrix één van de beste goochelaars in Nederland.

Een geslaagd kinderfeestje samen met Robin Matrix

Robin Matrix is een frisse en veelzijdige goochelaar op meerdere fronten jou helpen bij je kinderfeestje. Maar wat voor goochelaar is Robin Matrix eigenlijk?

Robin begon op zeer jonge leeftijd met goochelen en wist vanaf dat moment dat goochelen zijn passie was en uiteindelijk ook zijn beroep zou worden. En dat is hem dan ook gelukt, want Robin Matrix één van de meeste getalenteerde goochelaars van zijn generatie.

En dat zie je aan alles. Zo heeft al 1600 optredens mogen doen in Nederland als in het buitenland. Daarnaast heeft Robin al meerdere prijzen in de wacht gesleept, zoals de Fred Kaps award voor de beste goochelaar van Nederland.

Al met al genoeg redenen om Robin Matrix voor je kinderfeestje huren. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Robin je kan bieden? Neem dan nu snel contact met hem op. Je kunt ook van te voren vrijblijvend een offerte aanvragen. Wacht dus niet langer en huur Robin Matrix nu voor je kinderfeestje en wees verzekerd van een magische dag!

Baixar Ativador Window 7

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Kinderverjaardag organiseren? 100 unieke tips!
Een onvergetelijke verjaardag voor de man! Tips en Ideeën!
Een Onvergetelijke Bruiloft met Goochelaar Robin Matrix
Zo maak je van je kerstdiner een echte topavond
 • Monique klein kranenbarg schreef:

  Goedendag, onze dochter viert zaterdag 6 febr haar 18e verjaardag. Zij is verstandelijk gehandicapt en smiddags komen er ca 6 kinderen met ook een verst.handicap. vergelijkbaar met kinderen van ca 4 tot 6 jaar. Wij dachten aan een goochelaar tussen 16.0 en 17.00u. Wat zijn de kosten en mogelijkheden?
  Met vr grt monique klein kranenbarg

 • Pietrick schreef:

  hoi robin matrix.
  op de website staat dat je geen optredens voor kinderfeestjes doet. maar er staat ook dat je het wel doet. en hoe duur is het ongeveer om je voor een kiderfeestje in te huren.

  • Robin Matrix schreef:

   Hi Pietrick,

   Helaas zijn mijn tarieven de afgelopen jaren flink gestegen, mijn focus ligt meer op de zakelijke markt.
   Indien je toch wilt boeken kun je even contact opnemen met Ilse 023-5444297

   Met vriendelijke groet,

   Robin Matrix

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

  >