Deel dit:

Michel Beugelsdijk; energieke goochelaar en spreker

Michel Beugelsdijk is een echte creatieveling die zich op verschillende gebieden van de kunst heeft laten zien. Na zijn tijd op de middelbare school, studeerde hij aan het conservatorium en ondertussen ontwikkelde hij zich tot een vaardig retoricus, die regelmatig gevraagd wordt om als gastspreker op te draven. Daarnaast is hij één van de beste Nederlandse goochelaars, getuige zijn overwinningen bij het Nederlands Kampioenschap goochelen in 2006.

Spreker en goochelaar vol energie en humor

Hoewel velen hem zullen kennen als ‘het broertje van’ Tom Beugelsdijk, profvoetballer bij ADO Den Haag en cultheld onder voetballiefhebbers na een geestig televisie-interview, is Michel zelf dus ook niet onthouden van talenten. Na zijn studie aan het conservatorium, zette hij zowel als spreker als in de gedaante van illusionist grote stappen. De grandioze humor en onuitputtelijke energie, die hij net als zijn broer blijkbaar van nature in overvloed bezit, droegen hier zeker aan bij. Het leverde hem in 2006, zoals reeds vermeld, de eerste prijs op bij het Nederlands Kampioenschap goochelen. Dit was een prachtige beloning na jaren van vooral veel oefenen; Michel begon op zijn zestiende al intensief met goochelen en verzilverde deze werklust zeven jaar later met deze prachtige overwinning. Relevante awards voor sprekers zijn er niet echt, maar mocht dat wel het geval zijn, dan zou Michel zonder twijfel ook hier geregeld in de prijzen vallen of op z’n minst veelvuldig genomineerd worden.

Michel maakt elk feest compleet

Of je nou een spreker nodig hebt bij een receptie, een clown zoekt voor een kinderfeest of je bedrijfsfeest op wil leuken met een illusionist; bij Michel ben je aan het juiste adres. Michel is een entertainer in hart en nieren die zich in elke rol kan inleven en elk publiek kan bespelen als geen ander.

Tafelgoochelen en presentaties

Michel wordt tegenwoordig vooral veel ingehuurd vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteiten als tafelgoochelaar. Als geen ander kan hij op de vierkante meter – bijvoorbeeld aan de eettafel of gewoon tussen de menigte – mensen verbazen met zijn magische trucs. Het kan hier gaan om kaartentrucs, maar ook om het laten verdwijnen of juist tevoorschijn toveren van voorwerpen, om maar iets te noemen. In combinatie met deze zogenoemde Table Magic, kan Michel ook als zakkenroller optreden. Hierbij pakt hij zonder dat je ook maar het geringste vermoeden hebt dat er iets gebeurt, je beurs of een ander waardevol voorwerp van je af. Een geruststelling: nadat hij je vingervlug als ie is, heeft ontdaan van je portemonnee of gouden horloge, krijg je het direct en met een smile van oor tot oor weer terug. Bij soortgelijke evenementen – bedrijfsfeesten, recepties, etc. – is Michel ook altijd bereid om als gastspreker op te treden. Met zijn zuivere stemgeluid, hilarische anekdotes en vlotte babbel weet hij altijd de juiste sfeer te scheppen!

Ballooning en Clown Noni; een feest voor de jongsten

Ook voor kinderen heeft Michel altijd iets leuks in petto. Met zijn ballooningvaardigheden, die overigens voor volwassen ook zeker de moeite waard zijn om te aanschouwen, creëert hij alles wat de jonge hartjes begeert. Een echt raceauto, een kat of een ander leuk dier; noem het maar op! Daarnaast maakt hij als Clown Noni diezelfde kinderen moeiteloos aan het lachen. Zijn spectaculaire goocheltrucs en gekke streken zorgen voor een show waar de kids gegarandeerd ten volle van genieten!

Michel Beugelsdijk inhuren?

goochelaar-dutch-magic

Postbus 69
2050 AB Overveen
Telefoon: 023-5444297
E-mail: info@dutchmagic.nl

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Sudesh Roman is een compleet artiest
Justin Vliegenthart, het goochelwonder
Dion van Rijt: het supertalent
Jordi Jansen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>