Deel dit:

Neem de goochelaar mee in de dagindeling van jouw bruiloft

Er is altijd een dagindeling bij een bruiloft. Met deze indeling kun je er namelijk voor zorgen dat alles naar wens verloopt, waardoor je niet in tijdgebrek komt en er geen onderdeel overgeslagen hoeft te worden. De belangrijkste momenten van je leven wil je immers niet missen. Een van de onderdelen waar je rekening mee moet houden tijdens het maken van de indeling is het entertainment. Entertainment komt in verschillende vormen en maten, waaronder ook een goochelaar. Hiervoor is Robin Matrix jouw rots in de branding.

Iedere dagindeling van de bruiloft is anders

Als goochelaar op een bruiloft staan, brengt veel verrassende activiteiten met zich mee. Zo worden de verschillende trucs uitgevoerd door middel van een tafelact of podiumact.Daarnaast kan een goochelaar ingezet worden als zakkenroller, zodat er nog meer plezier gecreëerd kan worden. Uiteraard krijgen jouw gasten alles weer terug aan het einde van de act. Het zou namelijk vervelend zijn om jouw gasten zonder portemonnee of telefoon naar huis te zien gaan, waar ze dan pas op het laatste moment achter komen. Hoewel dit allemaal heel simpel geregeld lijkt, moet er wel een goede dagindeling van de bruiloft zijn om de goochelaar ook daadwerkelijk zijn werk te kunnen laten doen.

Met een podiumact heb je grotere goocheltrucs

Deze dagindeling van de bruiloft weegt ook zwaar mee in de soort act waar je een goochelaar voor inhuurt. Er moet namelijk met meer rekening gehouden worden dan alleen het laten komen van de beste man zelf. Als je bijvoorbeeld kiest voor een podiumact, dan moet er ook daadwerkelijk een podium worden gebouwd. Het is afhankelijk van de zaal die je afgehuurd hebt of deze aanwezig is. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat er voldoende tijd is om op te bouwen. Het is afhankelijk van jouw dagindeling of dit voor of tijdens het feest gebeurt. Al deze zaken moeten tevens met de goochelaar besproken worden.

Een goochelaar te midden van jouw gasten

Ga je liever voor een tafelgoochelaar? Ook dat kan bij Robin Matrix. Als tafelgoochelaarzorgt hij ervoor dat er aan de hand van weinig ruimte en kleine attributen voldoendeentertainment komt voor jouw gasten. Zo kan er aan de hand van een kaartspel al veelteweeg worden gebracht. Dit zijn tevens spontane en persoonlijke acts, waarbij gekekenwordt naar de personen die aan de desbetreffende tafel staan. Het voordeel hiervan is dat je weinig rekening hoeft te houden met de goochelaar tijdens het maken van een dagindeling voor jouw bruiloft. Je kunt er namelijk voor kiezen om de goochelaar het gehele feest aan het werk te laten gaan als een deel van het feest.

Altijd het goedkoopste uit met een goochelaar

Afhankelijk van jouw dagindeling van de bruiloft kan er een prijs worden vastgesteld voor de goocheltrucs van Robin Matrix. Als goochelaar wordt namelijk gewerkt op basis van een prijslijst, waarbij het aantal uur het volledige tarief bepaalt. Zodra je jouw indeling hebt gemaakt en het laatste beetje entertainment erbij zoekt, kun je dus een offerte aanvragen op basis van jouw wensen. Binnen enkele dagen heb je een prijsopgave waarmee je kan bekijken of het binnen het budget past. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je veel extra kosten krijgt voor de reiskosten. Deze vergoeding zit namelijk al bij de prijs inbegrepen, ongeacht waar het feest wordt gehouden. Met Robin Matrix als goochelaar ben je dus niet alleen verzekerd van urenlang plezier, verbijstering en spectaculaire goocheltrucs, maar ook van een goedkope en eerlijke prijs voor jouw onvergetelijke bruiloftsfeest.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

25 jarig huwelijk, wat te doen?
Huwelijksreceptie organiseren?
40 jarig huwelijk in het vooruitzicht?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>