Deel dit:

Optreden in ExCel Londen

Robin Matrix trad in maart op in Londen, dit keer stond hij in het beursgebouw ”ExCel” tijdens ”Cloud Expo Europe”. Robin is een zeer handige beurs goochelaar die weet hoe hij bezoekers moet laten stoppen! Hij zorgde er voor dat zijn opdrachtgever meer leads en aandacht op de beursvloer had dan de concurrentie in hetzelfde gangpad. Vooraf werden doelstellingen met elkaar besproken en een juiste strategie bepaald voor een zo goed mogelijk rendement voor dit evenement. Robin werkte hand in hand samen om zoveel mogelijk ROI te behalen voor zijn opdrachtgever, de eerste afspraken werden binnen enkele minuten al gemaakt met potentiële beursbezoekers. Naast dit fijne resultaat werd Robin zijn gage binnen no-time terugverdiend, het is dus ook een no-brainer om Robin de volgende keer weer in te zetten omdat hij geen geld kost, maar juist geld oplevert.

Wat doet Robin voor opdrachtgevers tijdens een beurs?

  1. Leads verzamelen voor het bedrijf om ROI te behalen.
  2. Bezoekers aanspreken en naar de stand lokken.
  3. Bezoekers en vaste klanten vermaken.
  4. Prijzen uitreiken.
  5. Nieuwe producten promoten.
  6. Visitekaartjes verzamelen.
  7. Give-a-ways weggeven.
  8. Past zijn kleding aan, het lijkt alsof hij een werknemer is.
  9. Zijn goocheltrucs branden naar de boodschap van het bedrijf.

Even wat informatie over ExCel in Londen, het beursgebouw werd gebouwd door Sir Robert McAlpine werd geopend in november 2000. In mei 2008 werd de locatie overgenomen door de Abu Dhabi National Exhibitions Company en is gigantisch groot. Dit was niet de eerste keer dat hij mocht optreden in Excel Londen, regelmatig vliegt Robin over naar het buitenland, zo trad hij deze maand ook op in Brussel en vliegt hij dit jaar zeker weer naar Spanje voor een beurs.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Goochelaar Robin Matrix bij Holland’s got talent!
Robin Matrix te zien bij RAMBAM
De Magische Winkel is terug!
Robin Matrix te gast bij Giel Beelen 3FM
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>