Deel dit:

Party’s organiseren

Het regelen van entertainment is één van de belangrijkste onderdelen van het organiseren van goede party’s. Bij iedere soort party kan een goochelaar het beste entertainment bieden wat u maar kunt wensen. Hij past zijn shows aan op uw wensen, en het soort party’s dat u organiseert. Door het op maat gepaste entertainment op uw party’s zullen de gasten goede herinneringen aan de party’s overhouden. Ook zorgt goed entertainment voor een ontspannen sfeer.

Centrale act

Als spetterende opening, spectaculair hoogtepunt of als fantastische afsluiting; de centrale act is ongetwijfeld de meest verbazingwekkende act van de goochelaar. Tijdens de centrale act vertoont de goochelaar zijn beste trucs. Door zijn gevoel voor timing en show staat hij in het middelpunt van de aandacht. Door gebruik te maken van licht- en geluidstechnieken maakt de goochelaar er een zeer vermakelijke show van. De goochelaar kan een door u gekozen thema in zijn show verwerken. Ook kan hij belangrijke personen in het middelpunt van de aandacht zetten door hen in zijn show te gebruiken. Voor de uitvoering van een centrale act moet aan een aantal voorwaarden voldaan worden. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn:

De afmetingen van de ruimte.

Voor sommige trucs is meer ruimte nodig dan voor andere;

De brandveiligheid van de locatie;

Opslagruimte voor de attributen;

Tijdens het organiseren van de party’s komt de goochelaar of een van zijn assistenten zelf met u de geplande locatie bekijken. Hij zal de mogelijkheden met u bespreken en op die manier een zo vermakelijk mogelijke show neerzetten.

Tafelgoochelen

Geen enkele act is zo gezellig en interactief als het tafelgoochelen. Bij het tafelgoochelen gaat de goochelaar de tafels langs waar de gasten aan zitten of staan. Aan iedere tafel voert hij een aantal trucs uit en maakt hij een praatje met de gasten. Doordat de goochelaar de gasten bij zijn show betrekt hebben zij iets om over te praten. Hierdoor ontstaat een persoonlijke en ontspannen sfeer, waardoor iedereen een plezierige ervaring heeft. Doordat er voor het tafelgoochelen weinig voorbereiding nodig is maar een groot effect heeft op het publiek, is het ideaal voor party’s.

Het tafelgoochelen kan ook gecombineerd worden met een centrale act. Dan kan de goochelaar bijvoorbeeld eerst tafelgoochelen om het publiek enthousiast te maken voor zijn grote act. Vervolgens voert hij de centrale act op, als spectaculaire afsluiter.

Kindershow

De goochelaar heeft ook een show die speciaal voor kinderen is ontworpen. De kindershow is vrolijk en interactief, en enge of spannende trucs worden niet uitgevoerd zodat zelfs de kleinste kinderen mee kunnen genieten. De goochelaar voert samen met de kinderen leuke trucs uit. Doordat hij de kinderen bij zijn goochelshow betrekt raken ze in de ban van de goochelaar en verliest hij geen moment hun aandacht. Door de grappige, vrolijke trucs en de leuke omgang van de goochelaar met de kinderen houden de kinderen er gegarandeerd mooie herinneringen aan over.

Robin Matrix tijdens uw party?

Goochelaar Robin Matrix kan op alle bovengenoemde manieren het beste entertainment bieden voor uw party’s. Hij is één van de beste goochelaars van Nederland (hij won Beste Goochelaar van 2006) en heeft zeer veel ervaring (meer dan 1600 shows gespeeld). Robin matrix rekent geen reiskosten, en is in heel Nederland en zelfs daarbuiten werkzaam.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Een onvergetelijke verjaardag voor de man! Tips en Ideeën!
Verjaardagsfeest organiseren
Binnenkort een verjaardagsfeestje?
40 jaar en uw verjaardag vieren?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>