Deel dit:

Penguin Magic

Welkom in de wereld van de goochelarij op Penguin Magic. De wereld van de magie verbindt mensen met elkaar. Het is geweldig om samen met elkaar in verwondering een show te aanschouwen. Nergens kun je dit beter dan in het Amerikaanse Las Vegas. Al jarenlang is deze bruisende stad de plek waar beroemde goochelaars en illusionisten wereldfaam verwerven. Misschien wil je graag in hun voetsporen treden. Om dit mooie vak te leren zou je eens kunnen kijken bij Penguin Magic.

Producten voor de beste goochelaars

Op de website Penguinmagic.com worden allerlei spulletjes verkocht die te maken hebben met de goochelkunst. Niet zo verrassend is dat dit bedrijf zich in Las Vegas bevindt. Ze zijn dus dichtbij de plek waar alle magie plaatsvindt. Penguin Magic wil het allerbeste zijn in het vakgebied. De concurrentie van andere goochelwinkels is namelijk behoorlijk groot, vooral in Las Vegas. Penguin Magic stelt echter alles in het werk om de beste goochelaars op te leiden. Niet alleen verkoopt de winkel spulletjes, ze maken ook elke dag een video met instructies. Op deze manier leer je in een paar stappen allerlei geweldige goocheltrucs.

Plezier voor elke leeftijd

Het enthousiasme bij Penguin Magic straalt er vanaf. Op de website worden producten verkocht, maar je kunt er ook terecht voor instructievideo’s en DVD’s. Goochelarij draait volgens het bedrijf uiteindelijk om plezier. Misschien ontdek je tijdens het uitproberen van de goocheltrucs nog wel een talent ook. Vele beroemde goochelaars en illusionisten, zoals Harry Houdini en David Copperfield, begonnen op jonge leeftijd al met goochelen. Het heeft hen uiteindelijk ver gebracht. Goochelen is bovenal leuk voor alle leeftijden, ook als je er geen professionele carrière uit haalt. Penguin Magic haalt plezier uit het feit dat mensen door hun producten misschien wel een nieuwe hobby krijgen.

Groot aanbod bij Penguin magic

Het aanbod op de site van Penguin Magic is ontzettend uitgebreid. Grote kans dat zowel beginnelingen als gevorderden hier hun ideale goochelpakket vinden. Nieuwe producten worden bovendien regelmatig getest. Zo krijg je uiteindelijk de beste goocheltrucs en producten voor optredens in handen. Deze zijn geschikt voor goochelaars van elk niveau. Daarnaast kun je op de site interessante DVD’s aanschaffen. Bekende goochelaars uit Las Vegas laten in filmpjes en op DVD hun beste trucs zien. Zo gaan ze de straat op, en verbazen het wandelende of winkelende publiek met hun goochelarij. Dit levert vaak hilarische situaties op.

De beste goocheltrucs bij deze goochelwinkel

Op Penguinmagic.com vind je meer dan video’s en DVD’s alleen. Zo worden er ook boeken verkocht, om nog meer te leren over de goochelarij. De webshop verkoopt bovendien verschillende soorten goocheltrucs. Denk aan kaartentrucs, muntentrucs en mentalisme. Hiermee kun je vrienden en familie behoorlijk verrassen. Ook kun je er terecht voor straatgoochelarij, goochelen op het podium en zelfs comedy. Het bedrijf verkoopt zelfs muziek om te gebruiken tijdens je show. Daarnaast worden tours van bekende goochelaars op de site vermeldt, die zeker een bezoekje waard zijn als je in Las Vegas bent. Penguin Magic is dus geschikt voor jong en oud, en voor iedereen die hoopt ooit de nieuwe Harry Houdini te worden.

Wil je Goocheltrucs bestellen?

Wil je goocheltrucs bestellen? Kijk dan hier eens: http://www.penguinmagic.com/

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Davenports Magic: Afscheid van een legendarische magiewinkel
Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak
Ervaar de magie bij Select Magic
Theory11.com levert schitterende speelkaarten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>